דחוף - היפנוט

goldstar1

New member
דחוף - היפנוט

מחפש בדחיפות שם (וטלפון) של אומן (אחד או יותר) העוסק בהיפנוזה כהפעלה לקהל. מישהו מכיר? [email protected]

2_be

New member
ממממ...

קשה לי להאמין שפה תמצא את מה שאתה מחפש ממליצה לשאול בפורום שאלה קטנה וכמובן, ברוך הבא

netzach

New member
נדמה לי שזה הוצא אל מחוץ לחוק

היפנוט לצורך שעשועים.

redox

New member
הנה שאלה מעניינת?

אתם מאמינים בהיפנוט? זה נראה שטות כמו אסטרולוגיה. כאילו, מישהו מנפנף שעון מול פניי ואני מאבד שליטה על הקוגניציה שלי? יש בזה משהו?

goldstar11

New member
יש תשובה

היפנוט כן או לא? צפו ביום חמישי בתוכנית "טיאר ברשת" של שמוליק טיאר החל מהשעה 00:05 בערוץ 2 ואולי נקבל תשובה ברורה...

יניב ריז

New member
היפנוזה היא כלי פסיכולוגי מוכר

שעובד. אין כאן מעשה קסמים. עד כמה שזכור לי הדרך שבה ההיפנוזה עובדת היא ע"י הכנסת המהופנט למצב של "מנטרה" שחוזרת על עצמה ללא כל גירויים חיצוניים,כך שהמוח לאט לאט מתחיל לאבד ענין במנטרה (שעון שמטלטל,מנטרה מילולית קבועה וכו'),ואין שום גירוי חיצוני,לכן פעילותו נרגעת בצורה מסוימת,מה שמאפשר למהופנט להכנס למעיין מצב דמוי שינה.

רענן2

New member
מאמינים?

זה לא שאלה של אמונה, זה לא דת, יש הוכחות, ומהפנט מיומן יהפנט גם אותך ללא כל בעיה (בהנחה שלא תתנגד), כך שגם אתה "תאמין" אח"כ, כשתראה את הוידאו. הדבר בשימוש רפואי ואפילו משטרתי נפוץ.

2_be

New member
זה דווקא לא שטות

זה אפשרי ויש לזה שימושים רפואים. בדיוק בפורום אחר שאני משוטטת בו ניתן הסבר קצר על היפנוזה.

רענן2

New member
והנה הסבר קצת יותר ארוך

בידען המוח יש להקליק על הלינק ל"דוקטור מוח" מ- 7.9.2000

היפנוזה למטרות בידור נאסרה בישראל

אם ידוע לך על אדם העוסק בהיפנוזה למטרות בידור, אנא דווח על כך למשטרה.

למעלה