דחוף הילדה נפלה.!!!

דחוף הילדה נפלה.!!!

בת 3.5 ירד מעט דם מבפנים לשפתיים וקיבלה מכה במצח. אין עדין ממש סימן כחול אבל נפןח. רציתי לדעת כמה זמן אסור לה לישון אחריי מכה כזו. ? בשיחה עם האחיות במוקד הציעו להגיע לבדיקת רופא. העיניין לא ניראה כזה דחוף לבדיקת רופא אבל מה הייתם עושים במקומי?? הולכים .? במצח זה חיצוני אבל מי יודע מה הולך שם ב]פנים.? וואי וממש קשה להחזיק אותה ערה עכשו בשעה כזו....

רונית י

New member
נפלה מגובה? אולי תזמיני רופא הביתה?

אם המצח נפוח וגם ירד דם אולי כדאי בכל זאת לראות רופא.

ניקולי

New member
איך היא נפלה ??? ../images/Emo201.gif

מסכנונה.. תשטפי לה את המצח (בטח כבר שתפת)...זה ממש נפוח ?? תורידי לה עם קצת קרח אולי
לא ישר עם הקרח שימי את הקרח במגבת או משהו כזה
הילדה עירנית ? היא מדברת רגיל ? אל תתני לה לישון לפחות שעה. אל תתני לה גם לשתות כדי שלא תקיא אם בכלל..היא לא הקיאה או משהו כזה נכון .? האחיות אמרו לך להגיע לבדיקת רופא כי אנחנו במקרים כאלו לא יודעים מה גובהה הנזר בעיקר שאילו הן מכות יבשות. אני עם ההסיטריה שלי כן הייתי הולכת, מצד שני רק את יכולה לדעת איך הילדה מתנהגת ואם מתפתח משהו... מקווה שיהיה בסדר

נפלה מהמיטת מעבר שלה - מאוד נמוכה

היא חשבה שיש המשך למיטה בקצה (איפה שכביכול הרגליים) זה היה מכוסה בסמיכה ולא ידעה איפה מסתיים את הגוף הביאה קדימה ונחבלה בכיסא שהיה שם. הדם ירד מיתוך הפה - רואים איזה 3 קווקוים כאילו בפנים כאילו השיניים ננעלו על זה . (אווצ כואב) ובמצח זה נפוח בקושי כחול או משהוא מעט אדום חלש . היא מתחננת לישון כעת רואה טלויזיה - ביקשנו שתספור עד 10 ספרה יפה וחלק עד 5 , תאמת ניראית חיונית מאוד. שתתה מיים , נירגעה יחסית מהר. וואלה לא יודעת מה לעשות. - ניראית בסדר. להזמין הביתה? עוד המון זמן עד שיגיעו. זה קרה ב 22:00 ככה שכבר 45 דקות היא ערה מאז המקרה.

אמנם כבר לא רלבנטי אבל

הייתי בהדרכה של עזרה ראשונה וההנחייה היא (הן לילד והן למבוגר) כאשר רואים חבלה (נפיחות/שטף דם) היא לא לתת לאכול (ואני חושבת שגם לשתות) ואסור להשכיב לישון במשך שעתיים. הילד/מבוגר צריך להיות בהשגחה 24 שעות (כשזה קורה לנו וזה קורה כי הבן שלי שובב אני פשוט ישנה איתו). אם הילד/מבוגר מקיא - לטוס למיון.

הא ומאד חשוב לעדכן את הגננת

כי אם היא תקיא היום או תתנהג שונה חייבים לרוץ איתה למיון.

חמדת35

New member
אין שום הגיון בהנחיה לא לתת לישון

מה שצריך זה לראות את טיב השינה - לראות שאפשר להעיר. אפשר לתת לישון ולהעיר כל זמן מה. נגיד 15 דקות. שינה לא גורמת לנזק. היא רק עלולה לטשטש מצב של אבדן הכרה. אם מעירים לעיתים קרובות - אפשר לתת לישון.

י י ל י

New member
היום הבן של השכנה התגלגל 16 מדרגות

ב7 בבוקר שמעתי את השכנה מתחילה לצרוח ושמעתי אותו נחבט בכל מדרגה. פחד נוראי. ב"ה לא קרה לו כלום והילדון שמח ומאושר.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעידכון../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

קודם כל ממש תודה - לא ציפיתי לראות פה המשך מאתמול בלילה - מחמם את הלב. אז הילדה בסדר גמור יש עדין נפיחות (כצפוי) וכחול . היא מאוד ערנית חיונית כעת כבר ישנה . (היום הינו יותר זהירים מאתמול) בלילה התעוררה פעם אחת מה שקורה לעיתים קרובות אז לא בטוח שזה מהמכה. אני מאוהבת בבת שלי היא אחת המקסימות. תודה לכולן ושכולם יהיו בריאים.

ניקולי

New member
אמן

אני שמחה שזה כך ולא נגמר אחרת. צריך להיות זהירים ע"פ שלא תמיד זה בשליטתנו.

למעלה