דחוף - הונג קונג!

sharon82

New member
דחוף - הונג קונג!

מחר או בעצם היום כבר, אני טסה להונג קונג. נסיעה של כמה ימים, משהו מעכשיו לעכשיו, מן חופשונת קצרה, מישהו יכול לעזור לי בפרטים על מקומות שכדאי להגיע אליהם, מקומות מומלצים וכו'. חנויות שניתן לקנות בהן משקפי קריאה (אמרו לי שזה זול שם), מצלמה דיגיטלית וכאלה. יש לי שם רק 3 וחצי ימים נטו אני אשמח לכל שביב ופיסת מידע. תודה מראש

1L

New member
קצת..

מצלמות דיגיטליות: להזהר מאוד - רק ב Nathan Rd. יש יותר חנויות אלקטרוניקה ממה שיש פיצוציות בכל ישראל. המחירים אמנם זולים אבל חשוב לבדוק את הדברים האלה (בכלל, שווה היה לעשות גם בירור מסויים מראש על סוג המצלמה שאת רוצה) חנות אמינה ומומלצת (לא רק על ידי): Johnny's photo & digital supply (כל הפרטים בקישור). כמה דברים לשים לב אליהם: לקנות מקורי בלבד (ולא 'מחודש'); לקנות רק פירמות מוכרות (למרות שבשביל זה צריך לבדוק...); כמעט תמיד לא תהיה אחריות בינ"ל. אטרקציות: כמו בכל עיר נראה לי ששווה לשוטט קצת ברחובות - לא רק הראשיים והתיירותיים אלא גם ברחובות הקטנים והצדדיים. מעבר לזה, שווה לעלות ל Victoria's Peak. מעבר לתצפית המרשימה (אומרים שבלילה זה עוד יותר שווה) מרוויחים גם עליה בגרסא ההונג-קונגית לכרמלית (אני ממש לא זוכר איך קוראים לזה) וגם שיט קצר בין חצי האי לאי. תהני.

רשת חנויות 'המבצר'

היי שרון, ממה שזכור לי, אלקטרוניקה בהונג קונג יש בשפע כמו שאמרו לפני, אבל בניגוד לסינגפור, בהונג קונג הסוחרים פחות אמינים ויכולים למכור מכשירים יד שניה בתור חדשים ולהחסיר פרטים. יש רשת חנויות - FORTRESS - שהם אמינים ויש להם המון סניפים ברחבי העיר. אופיר

ashmash

New member
מקווה שלא באיחור

האי לנטאו (LANTAU) בו יש את הבודהה הכי גדול בה"ק (והוא גדול)... לקנות מצלמות, כפי שהמליצו - לא בחנויות הפזורות ב-NATHAN RD, אלא באחת משלושת החנויות: FORTRESS GOME או מממ, שכחתי את השם של השלישית כרגע... בכל מקרה, משקפיים, תוכלי למצוא באחד מהרבה מאוד הקניונים. יש אחד ליד נמל (הרבור סיטי) או באזור הטיים סקוור.

למעלה