דחוף! דרושה עצה!!!!!

revitul1

New member
דחוף! דרושה עצה!!!!!

הי לכולם, אני לא מקצוענית או משהו, אך רוצה לרכוש מצלמת רפלקס טובה מאד,עם 2 עדשות: אחת סטנדרט, ועוד אחת של עד 300. ויש לי כמה שאלות: - האם באמת קנון עדיפים על ניקון? - מה דעתכם על קנון eos300? מוכר בחנות צילום אמר לי שזו המצלמה הקלאסית לחובבנים, האם זה נכון? האם יש דגם אחר שלדעתכם מומלץ יותר עבורי, או שדגם זה יהיה מספק ומוצלח? - הוא אמר שיש קיט של קנון, בו המצלמה מגיעה עם 2 העדשות המבוקשות. מה דעתכם על הקיט? האם כדאי לי לרכוש זאת, או אולי עדיף בנפרד? אם כן, איזה עדשות מומלצות? - האם זה נכון שאפשר ואף רצוי לרכוש עדשות של סיגמא ולהרכיבן על הקנון? האם יש עדיפות לעדשות של קנון דווקא? - בקיצור... אשמח לקבל המלצות על דגם ספציפי זה, לשמוע את דעתכם ואם יש המלצות על דגמים קצת יותר טובים, או שאולי זה מספיק טוב? התקציב שלי הוא עד 3,000 ש''ח, כולל העדשות, אך לא הייתי רוצה לקנות "בכוח" מצלמה יותר יקרה שבתכל'ס לא אשתמש בכל הפונקציות שלה, ושבתכל'ס יעילה יותר רק למקצוענים. - שאלה אחרונה ודחופה: אני טסה עוד יומיים לניו יורק, ולכן רציתי לדעת האם כדאי לי לקנות זאת בחו''ל? או שמבחינת אחריות ושירות כדאי לי שזה יהיה בארץ? אם לקנות בארץ- האם יש חנויות מומלצות בת''א בהן המבחר גדול והמחירים טובים?? אלפי תודות לכם... אני כבר שנים חולמת לקנות מצלמה והייתי שמחה לדעת שאני קונה את הדגם הנכון עבורי...

LazyGecko

New member
מה שאני יכול לענות..

האם באמת קנון עדיפים על ניקון? לא. כמו בכל דבר אחר לכל אחד יש יתרונות וחסרונות. מה דעתכם על קנון eos300? לא מכיר מספיק כדי לתת דעה. מה דעתכם על הקיט? עדשות הקיט הם בדרך כלל עדשות גרועות למדי. איזה עדשות מומלצות? זה תלוי בצרכים שלך, מה את רוצה לעשות במצלמה ובתקציב. האם זה נכון שאפשר ואף רצוי לרכוש עדשות של סיגמא ולהרכיבן על הקנון? זה נכון אבל לא רצוי. עדשות סיגמא לפעמים עושות בעיות על קנון. האם יש עדיפות לעדשות של קנון דווקא? כן. את יכולה להיות בטוחה שיתאימו לדגמים עתידיים והן בדרך כלל שומרות על הערך שלהן יותר. האם כדאי לי לקנות זאת בחו''ל? יותר זול אבל אין אחריות בארץ וצריך לשלם 18% מעמ אם יחליטו "לשבות" במכס ולבדוק את הנכנסים.

יש מאמרים בטאגליינס

ו'מקצוענית' זה אומר = מצלמה טובה,עם שליטות ידניות ונוחות צילום, ו'לא מקצוענית' = מצלמת כוון ולחץ? אני מתארת לעצמי שלא. (צלמים מקצועיים בכלל לא יפזלו לכיוון הזה
) אלו דגמי בסיס,ולתקציבך כולל עדשות לא תמצאי משהו אחר. לניקון דגם חדש שיצא-ה75. גם ה65 יש לו מעריצים. ה300 של קנון נחמד. כדאי שתחזיקי ביד ותתפעלי כל אחד מהן-כדי לראות למה את מתחברת יותר,כי המחירים דומים. בעדשות הקיט נופלים.לכן מומלץ לרכוש רמה מעל,גם בניקון וגם בקנון. אם תעשי חיפוש בערך 'עדשות' גם תמצאי מידע רב,או לדגמים שציינתי. בהצלחה.

למעלה