דחוף!דיאטת חלבונים

maymeital

New member
דחוף!דיאטת חלבונים

שלום אני מעוניינת להוריד 20 קילו - האמת שעשיתי זאת בעבר בעזרת דיאטה מאוזנת +ספורט (1200 קלוריות ליום) כיום החלטתי לנסות משהו שונה --- לפי מה שהבנתי בדיאטת חלבונים מרזים מהר מאוד מכיוון שהגוף משתמש במאגרי שומן על מנת לפרק את החלבון ובשל כך - ככל שנאכל יותר חלבונים כך נרזה יותר מכיוון שהגוף משתמש ביותר אנרגיה ע"מ לפרק את החלבון מאשר צורך אנרגיה זו. מה שעוד הבנתי לגבי דיאטה זו הוא שהיא מסוכנת לכליות ודבר זה מרתיע אותי ולכן חשבתי לעשות את הדיאטה הרגילה והמאוזנת שלי ובכל 3 שבועות לעבור לשבוע של חלבונים . האם זה עלול להזיק ?? האם זה יכול להאיץ את קצת הורדת המשקל ??

אלי ו.

New member
שלום מיטל

קודם כל ראי את הקישור המצורף. שימי לב בייחוד לקטע על האורח חיים, לא יכולתי לומר את זה יותר טוב. דיאטת חלבונים לא תפגע בכליות בריאות, יש להתיעץ עם הרופא לפני הדיאטה. רצוי גם לעשות את הדיאטה בהדרכה צמודה של ספר טוב. טכנית מה שהצעת יכול לעבוד, מעשית את מחפשת צרות. דיאטה טובה תקנה לך הרגלי אכילה חדשים שיעזרו לך לשמור על המשקל. הדיאטה שאת מציעה אינב דיאטה כזו.

gesus

New member
קצת סדר בעניינים../images/Emo54.gif

הגוף לא "רץ" לשרוף שומנים או חלבונים.יש לו סדר שבו הוא מתמיד כדי לשמור על המאגרים האלה. בהתחלה הגוף שורף את הקלוריות הזמינות,כלומר מה שאכלת במשך היום. הוא ממשיך בפירוק סוכרים וכשהוא מסיים איתם הוא מגיע לחלק שכולנו אוהבים-פירוק שומן! התהליך לא כזה פשוט כי הגוף צריך לגמור את מאגרי הסוכר שלו כדי להגיע לשומן כי השומן תתפלאי או לא הכרחי לקיום שלנו.

maymeital

New member
אלי

אני חייבת להפתיע אותך ולומר שאני זו שרשמתי את ההודעה הזאת בשנה השעברה. בשנה האחרונה יצאתי מהמסלול כי לא הייתי בארץ - נסעתי לטייל בעולם ובא לי לבכות.....עכשיו שקראתי את מה שאני רשמתי התגעגעתי לתקופה הזו - אני עכשיו חזרתי לספינינג אבל חשבתי אולי לשנות את הדיאטה הזו למרות שאני יודעת שהיא הכי בריאה וטובה . בעבר התמדתי בדיאטה זו כשנה והתוצאות היו נ נהדרות.

אלי ו.

New member
את לא מפתיעה אותי

ידעתי מי כתב את זה. חשבתי שזה ישכנע אותך יותר ממה שאני אומר. להבדיל מאחרים, אין לי דבר נגד דיאטות חלבונים. יש לי בעיה עם גישה של "יאללה מהר, בוא נוריד את המשקל במהירות ואח"כ נחשוב מה יהיה" קחי את הזמן שלך, ונסי לסגל לעצמך אורח חיים בריא, ודיאטה שאת יכולה לחיות איתה.

maymeital

New member
מיטל

תודה רבה - אני אכן חזרתי לדיאטה ואני מקווה שזה ילך כמו בעבר - אני קצת מדוכאת מזה אבל אני מקווה שזה יעבור כל שהקילוגרמים יעלמו

למעלה