דחוף דחוף

מילקי85

New member
דחוף דחוף

מה צריך למבחן עיוני? יש טפסים מסויימים שצריך לקחת?או שניתן בו במקום להשיג את הטפסים.. אם אפשר רקע קל בנידון זה יעזור תודה לכולם!

B B A

New member
יאפ. הטופס הירוק והאגרה

הטופס הירוק שבו ממולאים סעיפי הרופא והאופטומטריסט וכן אגרה משולמת למבחן. כמו כן יש להביא במבה,סק"שים והרבה מצב רוח טוב!

מילקי85

New member
תודה על הטיפים;)

אגב, מה זה סק"שים? קראתי את המידע בקישור המצורף...אבל ניכסתי לברוך.. חובה לבוא לתאוריה עם הטפסים הללו? מה קורה אם אני באה להבחן ועדיין אין לי טפסים?? לא אוכל להבחן?גם אם אבטיח להם שאביא אותו במועד מאוחר יותר? אוףףף עד שלמדתי.. שוב לחכות וחומר יתנדף לי מהראש...

מילקי85

New member
כמה זמן ייקח לכם לענות?

אני ממתינה לראשון שיוציא אותי מביצת ההמתנה... ז ר יז אין לי זמןןןןןןן;)

NewUser4

New member
את באמת מצפה שיענו לך תוך 2 דקות?

ולעניין: ללא כל הטפסים הנדרשים, דהיינו: אגרה (משולמת), טופס ירוק הכולל את שתי הבדיקות, ות.ז. לא תוכלי להבחן בבחינה העיונית. לא תוכלי לומר להם כי תבואי במועד מאוחר יותר. התנאי להבחנות הוא המצאותם של הטפסים האלה, ממולאים כנדרש.

B B A

New member
האמת שכותבים שק"ש=שק שינה

וזה היה הומור. לא משנה. זה לא כמו במכולת דדוש ובניו שאתה יכול לקנות מסטיק ולהבטיח להביא מחר 2שקל בדרך לבית ספר. זו תאוריה מטעם מדינת ישראל ואם אין לך לא את הטופס הירוק כאשר סעיפי הרופא ובדיקת הראיה מלאים בו ולא את האגרה, אז לא משנה כמה תבטיחי שיהיה לך- את פשוט לא תעשי תאוריה. לא קרה כלום, פשוט תלמדי כמו שצריך ותבואי למשרד הרישוי עם כל הנ"ל.

מילקי85

New member
חחחחחחח

אהבתי את ההקבלה...
"ודווקא לקחתי את ההומור שלך ""ממש"" ברצינות... אז.. מסתבר שלמדתי לחינם, ןשרפתי שעות חשובות שיכלתי לנצל אותם לדברים בהרבה יותר מועילים..נו טוב גם זה לטובה;)

למעלה