דחוף דחוף

עוד יותר מבולבל

סליחה שאני מציף את הפורם פשוט יש קצת בלגן באינפורמציה שאני מקבל עכשיו דברתי עם PDA והם מוכרים עברית מושלמת לDELL 50X את העברית של אירון איך זה הגיוני????

AYELET1

New member
עורך דין פרטי,עמי דבש,אמנון-יש לכם

עברית ל-VGA או לא??!! ומדובר אצל שניכם ב-4700, נכון? אמנון כ - Dell V50X?? איך היא?

AYELET1

New member
דיברתי עם 2 החברות

PDAC - יש גירסת בטא, איננה מלאה, נמכרת בהנדי בלבד. מתאימה ל-4700, לדל V50X ולכל שאר מכשירי ה-VGA לאיירון עדיין אין עברית, והם מתכוונים להוציא בקרוב (קשה לי להאמין שלא יוציאו גרסה כזו, אבל אלוהים גדול, הכדור גדול וכן הלאה
)

השאלה

מזו גירסת הבטא? שווה לקנות עכשיו מכשיר VGA? מתי כן תיהיה גרסה מלאה? ואיזה מכשירים ברמה של הDELL50X יש שאין להם מסך VGA ?

AYELET1

New member
תן הצצה במערכת השוואת המכשירים

יש שם X50 ללא VGA חכה, אולעי בעלחי ה-VGA בפורום יספרו על עברית

אמנון כ

New member
עדיין אין לי עברית ל-X50V

פשוט עוד לא יצא לי להתפנות לטפל בזה ודווקא הייתי רוצה. אירון אמרו לי שאין להם כרגע (למרות שבפורום אמרו לי שמה שיש להם יספיק לי בשביל לכתוב ולקרוא עברית באינטרנט ואופיס - אני לא צריך זיהוי כתיבה בעברית) רשמתי בימים האחרונים על פתרון ששמעתי עליו באחד האתרים הגדולים, רק ששם דרשו עבור הפתרון הזה כ- 600 ש"ח... מ-PDAC התרשמתי שהשירות זוועה. בכל מקרה אין לי ספק שלשתי החברות תהיה עברית טובה בסופו של דבר, השאלה היחידה היא - מתי? גם אני אשמח למצוא פתרון יעיל.

AYELET1

New member
למי ניתנה הנבואה אתה יודע?

קיבלת תשובות ואף ספקולציות, הרהורי לב וכיו"ב מעבר לזה כדור הבדולח ברומניה בתיקון. take it or leave it...

אני פשוט

אני פשוט לא יודע מה להחליט לקנות עכשיו את הDELL או פשוט לקנות משהו עם מסך רגיל ולא VGA. העברית חשובה לי ביותר.

antgold

New member
לסבך לך את החיים -

האם dell או hp יתנו upgrade חינם לגירסה הבאה של מערכת ההפעלה שתצא בקרוב על מכשיר שעולה 650 דולר ? בגירסה הבאה עיברית תיהיה מובנת במערכת ההפעלה (וזו אולי הסיבה למה פידק ואנרון לא ממהרות להוציא עדכונים ולתת שרות - הן יודעות שהסוס שלהם מת . אני נסיעה הבאה לארהב - קונה Dell ואני סגור על זה

antgold

New member
ממש כרגע ...חם מהתנור

http://www.pocketpcfreak.com/ העיברית שוחררה !

זה גם

זה לכל מסכי ה VGA כולל את הDELL 50X נכון? איזה זריזים היום אחרי הצהריים דיברתי איתם (אחרי שעות של המתנה) והם אמרו בסביבות חודש...

למעלה