דחוף דחוף

דחוף דחוף

היי אחרי שכמעת קניתי בארה"ב את ה DELL 50X גיליתי שלא ניתן לעבוד עם עברית...שזה ממש לא טוב. אז ב50X ירד מהפרק, בסדר גודל של ה50X על מה אתם ממליצים? (יש לי כמה ימים לבחור לפני שאחותי מגיע לביקור)

עוד שאלה

שצילצלתי לספקים שנותנים עברית אמרו "לא ניתן להתקין עברית על מחשב כף יד שהוא מסך VGA" אבל ראיתי שהרבה ממליצים כאן על iPAQ hx4700 שגם בוא יש מסך VGA TFT, גם כאן אין עברית? איך ה DELL30X?

Blueye1

New member
לפי מה שכתוב באתר PDASTORE

יש עברית ל X50.... שאל אותם קישור

לא-המלצות

דיברתי גם עם eyron גם עם wince וגם עם DELL ישראל ולא ניתן להתקין עברית על כל גרסאות ה50. יש המלצות על דגם חדש?

Blueye1

New member
מוזר... למה כתוב באתר שכן... הייתי

מדבר איתם בכל זאת לשמוע מה הקטע.

Blueye1

New member
4150 מכשיר מצויין.... רק מתחיל

להיות מיושן ויש דיי הרבה תלונות על מסך בעל גוון צהוב מדיי. את השני אני לא מכיר.

זה

זה נראה לי עבודה בעניין, צילצלתי שוב לDELL "אין עברית לכל סדרת 50" זו כנראה עברית חלקית ואם בעיות. אני ירדתי ממנו עכשיו אני מחפש מכשיר חדש שיש בו עברית (בטוח) מה אתם אומרים?

CONNER MACLEOD

New member
אני מחכה ל 2750,הוא יהיה המכשיר היח

היחידי עם 128 ראם ומעבד חזק,ואני מקווה שזה שהוא חלק מסדרת ה 2 אומר שלא תהיה בעייה עם העברית.

Blueye1

New member
מישהו בכלל יכול להסביר לי מדוע ישנם

מכשירים שונים בעלי אותה מערכת הפעלה אשר באחד יש עברית ובשני אין???

בבקשה

אני צריך ממש דחוף המלצה על מכשיר... אחותי צריכה לחזור עוד שבוע בערך לארץ. אני מחפש משהו בסדר גודל של ה DELL50X משהו שיהיה ניתן להתקין עברית. תודה רבה

בבקשה בבקשה -דחוף-../images/Emo140.gif

אני יודע שאולי אני מציק אבל אני ממש צריך דעות פלוסים ומינוסים של מכשירים יש לי ממש כמה ימים לבחור. מה שאני חשבתי זה על הא HP ipaq h4150 או ה 5550 או ה- DELL 30X אני בטוח שיש עוד או מה אתם אומרים על המצורפים? תודה רבה רבה רבה

AYELET1

New member
מה בדיוק דחוף כל כך בכל שאלה שלך?!!

ושרשר את שאללותיך!!!

מה דחוף

אני חייב המלצה על מכשיר טוב... בהתחלה רציתי את הDELL 50X אבל לא ניתן להשתמש בו בעברית אז ירד עכשיו אני חייב לבחור בכמה ימים מכשיר חדש.

ממש מבולבל

צלצלתי לשני הספקיות של העברית ושאלי על העברית למסכי VGA הראשון אמר בסביבות שנה השני אמר בסביבות חודש מה הנכון? והוא גם אמר שבאנדי כבר מוכרים גרסת אבל אם גמורה, מה הבעיות של הגרסא? תודה רבה רבה

למעלה