דחוף!דחוף!

לולה3

New member
טוב .. המעשה שעשה לא היה רומנטי

זה נכון..זה לא היה ערב רומנטי זה בטוח. אבל מה שאני לא מבינה זה ..מה הוא לא עינג אותה? גמר ואמר את שלו... תשמעי פה הבעיה .היא היתה צריכה להגיד לו " ידידי, נהנת ? גם אני! עכשיו תוריד ת´ראש ,ואח´כ תלך.. את מבינה מה הבעיה ? אגו יש לה יותר מדי אגו. האגו של החברה שלך פגוע זאת הבעיה. היא צריכה ללכת לסדנת מודעות עצמית.. איפה שלומלום?

חחחחחחחחחח../images/Emo25.gif.....

הייתי חייבת.....חחחחחחחחחחח..... ה-ר-ג-ת אותי... עאלק- "תוריד ת´ראש ואח´כ תלך"....

אטיוד5

Active member
דעתי שהוא גם בן זונה וגם טמבל

האם דעתי עוזרת? משנה משהו? למעשה אני חושב שהוא כזה טמבל שבקושי אני מאמין לסיפור.

ilana27

New member
דעתך כן עוזרת

כי לפעמים בן אדם מרגיש כל כך בודד יעצוב שחשוב לו מאוד לקבל עידוד מאנשים ויותר קל לספר למישהו שאתה לא רואה והוא לא יראה אותך אף פעם ובנוגע לטמבל-הבחור הזה במקצוע שופט אוקי?

לולה3

New member
אני מכירה אותו

השם שלו מתחיל בא´ סתתתתתתתתתתתתתתתתתם צוחקת נו?.

אטיוד5

Active member
טמבל ...

יכול להיות אינטליגנטי. זה לא סותר. ומזכיר לי סיפור של חברה רשתית. די דומה. שופט בדרום. בא, אונן, השפריץ, הלך.

קראתי את כל השרשור עכשיו

ואת ההסברים שלך לאורך ולרוחב, ולוקחת את המילים שלי חזרה. בהתחלה הבנתי ממך שהיא חשבה שהולך להיות כאן קטע רומנטי, שיהיה המשך לבילוי במיטה, שיש סיכוי שהוא מעוניין בה ושגם היא מאד מעוניינת. בינתיים הבהרת היטב שבסה"כ היה מדובר על עסקה. עסקה מינית. ושהיא לא קבלה את החלק שלה. אז זה כבר סיפור מסוג אחר לגמרי. אז כמו שאמרתי בהתחלה לוקחת את המילים שלי חזרה - הוא לא מניאק, סתם חזיר. רק לא מבינה מה היא מסתובבת שבוע ובוכה כי לא קבלה את הגמירה שלה. צירוף אירועים מוזר עד מאד.

מייקי69

New member
I DID NOT HAVE SEX WITH THAT WOMAN

טוב, נו, יש גם כאלה. פחדנים קוראים להם. סתם פחדן. לא שמוק. לא בנזונה. לא מאנייאק. תגידי לחברה שלך, אילנה, שמדובר בסתם פחדן. פוחד לתת, פוחד ללכת עד הסוף, פוחד פוחד פוחד. ועוד תגידי לחברה שלך - שתחשוב שלפחות נתנה לו אחלה מציצה. ככה שממש מושפלת היא לא יצאה מזה. אין שום דבר משפיל בלתת מציצה טובה. מה גם שהוא גמר ממנה.... הכל עניין של זוית ראייה. ואחרון חביב תגידי לחברה שלך שבפעם הבאה שהיא יורדת למישהו על הערב הראשון, או על הפעם הראשונה - שלא תמהר ותיתן לו לגמור. הרי גברים, ONCE גמרו - זיון לא ייצא מהם כל כך מהר. שתתקמצן קצת, ותביא את ה"מיצוץ" כמנה ראשונה, לא כארוחה שלמה. לגבי ההתרסקות... הכל עניין של איך היא רואה את עצמה. אם כפראיירית - אכן העלבון צורב. אם תזקוף את הראש, תחייך אליו חיוך קטן, בכל פגישה אקרעית, בסגנון: ´חבוב, אתה ואני יודעים, כמה אני יכולה לענג אותך´, ינזלו לו המיצים מהאוזניים. שתרים את הראש ותלמד את כוחה. לא כל כך מהר לקנות את תפקיד המושפלת. בטח לא מידי פחדן שלא שווה מציצה. (ככה כותבים ´אקרעית´? פתאום נראה לי שגוי... מילא...)

אקראיות.. ../images/Emo8.gif

קודם כל, הרשי לי לברך על שינוי הכיוון של ההסתכלות על המקרה! תחושת ההשפלה היא בחירה. אפשר בהחלט לבחור בזוית שציינת מייקי: "אתה ואני יודעים, כמה אני יכולה לענג אותך´" כל הכבוד!!! אהבתי! אהבתי את כל התגובה הזו שלך, למעט ה"פחדן". למה לנשים מותר להתחרט ברגע האחרון ולגברים לא?! זה שהצד השני נשאר במפח נפש כי היו לו ציפיות - לא הופך את הצד המתחרט ל"מניאק" או "פחדן" או שאר מרעין בישין. זה רק חושף את היותו בן אדם עם חולשות. לא מושלם. וחוץ מזה, לא נראה לי כל העסק הזה.

כל הסיפור: חרטא ברטא.

לא מבין למה ההיא-ההוא בותבת בגוף שלישי ויודעת כל הפרטים עד הקטנים שבהם. הכל עורבא פרח. חלום הזוי של סוטה(גבר) מין. נקודה.

MayRosen

New member
אז ככה...

קרה לי משהו דומה, עם מישהו שהכרתי זמן רב האמת שידעתי שיש לו חברה (ואת יכלת לשאול אותו-שאלה ליגיטימית) וקרה שהיינו יחד ובמילים אחרות הוא גמר - לא ירדתי לו אלא עשיתי לו ביד ואז הוא קם נבהל וחזר בו אני לוקחת את כל האשמה עלי כי זה שהסכמתי להגיע איתו למין (מכל סוג שהוא) זו בחירה שלי ולכן אם בסופו של דבר זה לא הסתיים כפי שצפיתי זו בעיה שלי. תמיד "יותר עדיף" לצאת עם מישהו בדרך הקונבנציונאלית - האיטית אומנם ככה בהדרגה דברים מתרקמים - גם אם זה רק סקס. ואז מימד ההפתעה קטן. זה אמנם פחות מלהיב אבל הסיכוי להיפגע קטן. אני מקווה שהסקת את מסקנותייך. לעתיד!

אחלה סיפור

מה יש לומר? הוא רצה לדעת איך היא במיטה ואם היא קפצה איתו למיטה אז סימן שגם לה היה אינטרס דומה... עכשיו.... שניהם יודעים.... איך זה להיות יחד במיטה... אחלה שלשניהם יהיה לבריאות... ועכשיו... יש מישהי שרוצה לדעת איך אני במיטה?

4romy G

New member
לדעתי...

אם זה משנה משהו בכלל...זאת בעיה שלה! וזה לא העניין אם הוא עינג אותה בחזרה או לא! מה שניראה לי שקרה שם.. זה שהיא "עשתה" לו את זה במשך כל הזמן...והיא הייתה לא מעיין פנטזיה לא ממומשת.. וברגע שדברים לא הלכו משהו עם החברה.. הוא ניצל את הרגע וקפץ על ההזדמנות של "כוס קפה וניחומים".. אני ממש מצטערת אבל צריך להיות ממש טיפשה כדי לא לקלוט שהוא חיפש ניחומים במיטה!! בכל מקרה הוא לא חייב לה שום דבר! הוא עשה את שלו והלך .. וזה בעייה שלה שהיא פתחה לו ´תרגליים כ"כ מהר! אני לא אומרת שהוא לא חרא אבל מה שאני אומרת שאין מה להאשים אותו זה בעיה שלו ..אמא שלי אומרת תמיד" איך שסידרת לעצמך את המיטה ,ככה תשני!" יענוו בישלת ´תדייסה...( פתחת לו תרגליים) תאכלי אותה! מקווה שתצאי מזה והכי חשוב תלמדי מטעויות...

למעלה