דחוף!דחוף!

ilana27

New member
דחוף!דחוף!

היא גרה במרכז הוא גר בצפון שניהם בני 28 הקשר שבינה לבינו הוא עסקי בלבד ליילה אחת בשעה 12 הוא מתקשר עליה הבייתה(דבר שאף פעם לא קרה קודם) ושואל אם הוא יכול להגיע לכוס קפה היא מסכימה היא מאוד מחבבת אותו יש לה הרבה כבוד אליו בקיצורהיא שמחה מאוד לארח אותו בביתה כשהוא בא מתפתחת השיחה הנחמדה והכל טוב ויפה הם נכנסים למיטה מיוזמתו אבל היא גם לא נגד(ואפילו ההפך מזה) לאחר שהיא עושה בשבילו מה שהוא רוצה ......אתם מבינים....... הוא קם מתלבש ואומר :אני לא יכול לנשק אותך אני לא יכול לחבק אותך ואני לא יכול .....אותך כיוון שיש לי חברה שאני מאוד אוהב אותה פשוט היום רבתי איתה אבל בשבת אני אחזור אליה כי אני לא מסוגל לחיות בלעדיה היא בשבילי הכל ואת.......פשוט הייתי מזמן סקרן לדעת איך את במיטה......... מה דעתכם על הסיפור???????????

מניאק!

רגע. את יודעת מה. במחשבה שניה....... . . . . . הוא לא סתם מניאק הוא מניאק בריבוע. והיא, מה דעתה על הסיפור???????

ilana27

New member
תבינו משהו

מדובר כאן בבחורה שעברה לשעבר משבר מאוד גדול שקשור לזוגיות היא עכשיו פתחה חשדנות כלפי הגברים פוחדת מקשר רציני כל גבר שרוצה להיות איתה בקשר רציני היא דוחה אותו מרוב שלא מאמינה כבר לאף אחד תקופה מאוד ארוכה שלא שכבה כבר עם אף אחד(למרות שהיו רגעים שהרגישה שהיא מתפוצצת)מה לעשות?גם נשים לפעמים רוצות(רק לפעמים???????????) והבחור הזה ידע טוב מאוד את כל הסיפורים שלה בפרטי פרטים הוא היה אותו אחד שבו היא כן נתנה אמון בלי להסס לרגע אחד הוא חכם, עדין, אינטלגנטי, מסכיל בקיצור.....הוא הכל הוא הכי טוב בעינייה היא פשוט לא צפתה שהוא יהיה כזאת בהמה גסה היום עבר כבר שבוע היא לא מסוגלת לחזור לשיגרה כל הזמן בוכה אפילו ברחוב ובאוטובוסים היא מרגישה שהשפילו אותה שהתייחסו אליה כאל משהו מאוד זול מדובר כאן בבחורה נאה עדינה נקיה ואסטתית שיש לה מספיק מחזרים

אולי תחליטי כבר-

בהודעה הראשונה את כותבת על "קשר עיסקי"- עכשיו את משנה את זה לקשר חברי ואפילו אינטימי ונפשי... בכל מצב אני נשארת באותה דעה- הוא בא- היא והוא רצו את אותו הדבר- הוא לא הבטיח לה משהו ולא עמד בזה- הוא אמר לה את האמת בסוף המעשה- דבר שהיא כנראה לא יכולה לעמוד בו, היא הייתה צריכה לחשוב על זה לפני.. כל דבר במחשבה תחילה...

דעתי על הסיפור

כדעתה של רגשנית, מניאק. אבל מעניין אותי יותר למה דווקא עכשיו זה דחוף לך כל כך?

היא רצתה....

הוא רצה.. הם עשו את מה שעשו, כנראה גם נהנו, לומבינה מה הבעיה כאן?... למה מניאק? ואם לא היה אומר לה את זה, והיה נעלם- כמו שהתכוון להעלם, אז?..זה היה הרבה יותר טוב? ולא הבנתי מה זה בדיוק-"לאחר שהיא עושה בשבילו מה שהוא רוצה "- כי לפני זה בא המשפט הזה-"והכל טוב ויפה הם נכנסים למיטה מיוזמתו אבל היא גם לא נגד(ואפילו ההפך מזה) "... משו בבחורה הזאת לא כל כך בסיידר- הוא בא- דיברתם-היה נחמד- רציתם- שכבתם- לפני שהוא הולך הוא מסביר שיותר לא יבוא אלייך, אז מה הבעיה כאן? הוא הבטיח לך משהו שלא עמד בו?.. לומבינה.....ב´מת....שלא מבינה אותה...

ilana27

New member
לא הבנתם כלום!!!!!!!!!!!!!!!!

מסבירה בשפה עממית לאלו שיש להם בעית קליטה היא ירדה לו היא גרמה לו לגמור! מיד אחרי זה הוא קם התלבש והלך הוא לא נתן לה נשיקה לא חיבק אותה לא ירד לה כלום כלום כלום!!!!!!!!!!!!!!!! הוא לא נגע בה בכלל !!!!!!!!!!!!בכלל

גלית35

New member
היא גרמה לו לגמור אז היא אשמה../images/Emo20.gif

נו באמת מה היא ילדה קטנה הרי עשתה את זה מרצון ולא מאונס. ואם היו כאלה חברים לנפש היא לא ידעה עליו כלום? ואולי בתור אחת שיש לה פחד מזוגיות היה לה נוח דווקא איתו להכנס למיטה? כי בתת מודע ידעה שלא יצא מזה כלום? ובאמת יותר טוב שאמר לה בפנים למרות שזה כואב מאשר שהיה נעלם.

רגעעעעעע

לא לכעוס. באת סיפרת חלק של הסיפור, עכשיו את כועסת על התגובות. תני להבין מה קורה כאן, כדי שאפשר יהיה להגיב. אז לנשום עמוק, להרגע, בטח שלא לכעוס על אנשים שלא מבינים כשלא הסברת עד הסוף. היא עשתה מה שהיא עשתה מבחירה? מי אמר שהעולם הזה הוא עולם מושלם? היא בטח שלא הבחורה הראשונה שחוותה סטוץ בחיים שלה, כנראה גם לא האחרונה, אבל למה עוצמת התגובה הקשה שלה לזה? ושוב חוזרת על השאלה, למה התגובה הקשה שלך לזה?

שלגיה ו7

New member
הוא ניצל אותה

יכול להיות שהוא רצה יותר, אבל הבין שהוא לא מסוגל ליותר, כי הוא מאהוב באחרת. הוא לא כזה מניאק. לפחות היה לו ת´אומץ להגיד ת´אמת.

בשפה עממית...

הם עשו חוזה לפני הזיון?...כאילו מה??.. היא גרמה לו לגמור מבלי ל"קבל" כלום בתמורה, זאת הבעיה שלה בלבד, נראה לי גם שמרוב שהיא רצתה אותו, ואין לי מושג למה, היא היית מוכנה לעשות עוד הרבה דברים בשבילן. חוץ מזה, אם הם היו בקשרים אישיים ונפשיים , היא הייתה אמורה לדעת שיש לו חברה כרגע, לא הפתיע אותה שהוא מגיע אליה באמצע הלילה, והיא נכנסת איתו למיטה?..היא לא מנייאקית??.. רצתה לזיין את החבר של החברה שלו? ) פעם את למעלה ופעם את למטה, בכל מצב את בוחרת את התנוחה...

ilana27

New member
רגע

אמרתי שהקשר שלהם הוא עסקי בלבד היא לא הייתה אמורה לדעת שיש לו חברה היא גם כן לא התכוונה לקשר רציני היא רצתה רק סקס בלבד הוא הציע לה:תפשיטי אותי ותעשי כל מה שבא לך היא הפשיטה אותו ועשתה מה שבאלה כלומר:מין אורלי אחרי זה הוא קם התנצל והלך!!!!!!! שתי שאלות פשוטות"1 גם אם הוא לא סיפק אותה אלא רק היא סיפקה אותו זה לא נקרא שהוא בגד בחברה שלו? 2 גם אם מדובר בסקס בלבד זה לא לגיטימי שכל אחד יצא מסופק?זה לא נורמלי שבחורה הזאת מאוד נפגעה שלא קיבלה שום יחס מצידו?

אילנה המבלבלת.....

קודם כל להגדרת המילה "בגידה" צריך שירשור אחר- ואנחנו לא בשאלה אם הוא בגד בחברה שלו, אנחנו כאן לדיון - "אם הוא יצא מנייק בגלל שלקח מה שהיא נתנה לו-והלך"... לפי דעתי לא- וגם רשמתי לך למה לא... אם מדובר בסקס בלבד ושניהם מגיעים לסקס הזה בידיעה ששניהם הולכים לספק אחד ת´שני- סבבה, אבל יכול להיות מצב שאפילו ולאחר שהיא ירדה לו, הוא גם מנסה לספק אותה ולא מצליח, מה אז היא היית אומרת?... שהוא ניצל אותה, ולא הצליח להביא אותה לסיפוק?... נו ב´מת... היא מספיק בוגרת להכנס איתו למיטה- להחליט שהיא מענגת אותו אוראלי- אך את הסיפוק שלה היא דורשת ממנו???... וכמו שאת כתבת מקודם- הבחור הוא שופט, כך שתגידי לחברה שלך שבמשפט החיים- לא ידעתי שיש לו חברה, הוא לא סיפק אותי כי לא דרשתי, הן לא סיבות מספיק טובות לקרוא לשופט מנייק... שתדפדף אותו הלאה- לפחות שיעור אחד היא הרוויחה, אל תרדי לפני שמתכוונים לעלות עלייך...

לצערי את לא יודעת להתנסח...מאין...

...אנו צריכים להבין שבסך הכל היה סקס אורלי של האישה... כתבת שהם נכנסו למיטה...עשו מה שעשו...היא גם רצתה... בקיצור, בפעם הבאה תרשמי ברור...מעבר לזה... כמו שכתבתי בהודעה הראשונה שלי, משהו לא מסתדר לי והינה מתברר שכבודה התכוונה למציצה בלבד... ואולי התסריט היה אחר, היא לחצה עליו לאיזה סקס, ניסתה לפתותו בעזרת מעשה אורלי, הוא התעשת אחרי שגמר...וברח לחברתו... אפשרי, נכון?...

ilana27

New member
איך זה יכול להיות

שהיא ניסתה לפתות אותו אם הוא זה שהיצע לעשות את המעשה?? היא פשוט זרמה עם זה אבל כנראה אתה כל כך בעדו בגלל שאתה גם מהסוגים האלו לקבל ולא לתת שיהיה לכם בהצלחה

חשבת לרגע שהבחורה הזו...

...שהיא כמובן לא את...פשוט עשתה הכל מכני, כמו רובוט ולא פיתתה אותו לבצע את מעשה האהבה, לא שדרה לו...אז הבחור, יכול להיות שהוא "טמבל" בתחום הזה...הבין שהיא רוצה למצוץ לו וזהו... אז היא מצצה לו וניגמר הסיפור... נ.ב. לפי מה שכותבים כאן, אין אפילו צל של מושג מה כל אחד הינו... כמו שלנו אין מושג לגבייך... בפעם הבאה שאת מפתה גבר, תעשי את זה חכם, כך שגם את תהני...

Avitalll

New member
did anyone read the book...

"Onot"? (in hebrew...) it describes more or less a scene out of that book- just from the other point of view...

זה דָחוּף, דחוּף...או דְחוֹף, דחוֹף

או שזה דָחוּף דְחוֹף או דְחוֹף דָחוּף... בקיצור מה בדיוק הבעיה?... האם היא בתמימות לא ידעה שהוא "תפוס"-לא פנוי?... האם התמימות גורמת לה לחשוב שגבר מתקשר ב 12 בחצות הליל...כי הוא באמת רוצה לשתות קפה...וכל המקומות סגורים... והיא מזמינה אותו למיטתה... בקיצור, חרטא של ארוע... עכשיו הכל תלוי בנקודת המבט האישית...מי זיין את מי?... לפי זה תהיה ההרגשה להמשך... עכשיו משהו על הבחור...להכניס את זכרותו לתוך לחות איברה, להרגיש את נשיותה...להריח את ריחה, לשמוע את אביונת...ואח"כ לומר שלא יכול לנשק ולחבק כי הוא חוזר לחברה שלו...לא מסתדר לי...ולכן אני חושב שההודעה הזו מפוברקת... אני לא מאמין למקרה...

ilana27

New member
דיברתי עברית

אז למה לא הבנתה?????????? הוא לא הכניס לה שום כלום לשום לחות אבריה!!!!!!! הוא לא שכב איתה בכלל!!!!!!!! היא רק ירדה לו הוא קם והלך זה כל הסיפור!!!!!!! והיא לא תמימה היא הבינה טוב מאוד לשם מה בדיוק הוא הגיע אבל היא רצתה את זה גם כך שאין פה מקום לתמימות פשוט דעתי לנושא-סיפוק במין חייב להיות הדדי

למעלה