דחוף!דחוף!

טעות אופטית וקונספטואלית..

אם היתה נדפקת כדבעי, שהרי לא היתה עילה לתלונתה. אבל בעצם, היא פתחה בפניו רק את פיה התאוותן ולא את רגליה (למגינת ליבה) ומשום כך היא מרגישה ש"נדפקה" למרות שבעצם.. לא
זאב.

נו.... ברור !!! לא?

מיכל, משום מה יש לי הרגשה שאת מתה להיות בפנטזיה כזאת או .... שאולי את כבר מנוסה בקטע של סקס חד פעמי (רק בשביל לבדוק או לספק יצרים) לא לא לא, אל תביני לא נכון, אני לא צוחק (וגם לא מציע את עצמי למימוש הפנטזיות שלך) ולמה אני חושב כך? כי הדעה הרווחת היא, כשיש פרטנר/ית לסקס גנוב וללא רגשות, וכשלא מכירים ואין מחוייבות אפשר לעשות את הכל והכוונה היא להכל!!! בדרך כלל הבחורה תגמור ויותר מפעם אחת !!! תשאלי איך אני יודע??? מנסיון!!! סקס גנוב חד פעמי יכול להיות סקס גרוע או סקס מעולה פשוט... אין באמצע!!! וזהו זה להיום.

רק שקדי מרק היקר (אני מעדיפה קרוטונ

אין לי מושג מהיכן יש לי הרגשות כאלו ואחרות לגביי. מתוך שאני גרושה, משמעות סקס גנוב לא תופס אצלי, מותר לי הכל מכל וכל. לגבי הפנטזיות, אני ממששת אותן כשבא לי. ולגבי סקס חד פעמי, מבחינתי זה בלתי אפשרי, לא מתאים לי, לאופי שלי, לצורת ההתייחסות שלי ולאיך שאני מביאה את עצמי לאיש שעומד מולי. ולגבי המה לעשות, מותר לעשות הכל והכוונה להכל דווקא כשהוא לא חד פעמי. וזהו זה לנושא הזה. מיכל

betty_226

New member
תגידו מזה השגיאות כתיב האלו?

וואו איזה שגיאות כתיב והוא אותו בחור לא מניאק. הם שניהם בוגרים ואם ההחלטה הייתה להיכנס למיטה אז? היה טוב וטוב שהיה. ולא צריך לעשות מזה עניין. ובטח שלא חתונה.

bond2

New member
אוהב לקבל אבל לא לתת

איך הוא לא מתבייש לעזוב אותה בלי לספק אותו, אז מה שהוא לא בא לו, זה לא אומר שהיא לא צריכה. לפחות היה נשאר על מנת לספק אותה,הוא אחד מאלה שיודע לקבל ולא לתת.

קוסטיקה

New member
הכל תלוי איפה הוא גמר!ז"א בדיוק!כי

אתם יודעים שאלוהים נמצא בפרטים... ואם כבר טעמת אז אני שואל: אתם חושבים שהטעם משתנה בהתאם למה שאוכלים באותו היום?

mickeym

New member
למה כולכן מנציחות את הסטריאוטיפ

של האישה הקטנה, והמסכנה, זו שנוצלה ע"י הגבר התחמן ללא מחויבות רגשית שזרק ותה לכלבים. נו באמת! איפה רוח הפמיניזם שלכן, איפה ההבנה שאותה בחורה היא יצור חושב, שידעה מה היא עושה ולמה היא עושה את זה, וכל נסיון להציג אותה כ"קרבן" הוא פשוט טיפשות. אז נכון, זה ממש מגעיל, להשאיר את הבחורה שלך בלי קונטרה מתאימה, ובלי לענג אותה כמו שגם היא בטח רצתה, אבל מכאן ועד למה שהולך כאן בהודעות האחרונות, הדרך ארוכה... הוא כן מניאק, אבל אני מתאר לעצמי שהיא ידעה את זה... מיקי

למה אתה מצטט מהסרט...גלדיאטור?...

...לא יותר טוב לצטט את שייקספיר?...מהמחזה Titus"... TITUS ANDRONICUS Hail, Rome, victorious in thy mourning weeds! Lo, as the bark, that hath discharged her fraught, Returns with precious jading to the bay From whence at first she weigh´d her anchorage, Cometh Andronicus, bound with laurel boughs, To re-salute his country with his tears, Tears of true joy for his return to Rome. Thou great defender of this Capitol, Stand gracious to the rites that we intend! Romans, of five and twenty valiant sons, Half of the number that King Priam had, Behold the poor remains, alive and dead! These that survive let Rome reward with love; These that I bring unto their latest home, With burial amongst their ancestors: Here Goths have given me leave to sheathe my sword. Titus, unkind and careless of thine own, Why suffer´st thou thy sons, unburied yet, To hover on the dreadful shore of Styx? Make way to lay them by their brethren. וזה כמובן ציטוט מהמחזה... ומעבר לזה, ממליץ לראות את הסרט...אנטוני הופקינס מרשים כמו תמיד...וגם האחרים...כמובן...סרט קשה לצפיה...

ilana27

New member
ממש לא

היא ממש לא ידע שהוא מאניק כיוון שתמיד היה לה עליו הרבה הרבה כבוד הוא בחור מאוד מוכשר ומיוחד יש לו המון מעלות בחור טוב מבית טוב גאון שופט במקצוע לפעמים נראה לי שאנשים האלו שנראים כל כך מנומסים ועדינים מבחוץ דווקא הם הכי מושחתים מבפנים(כמובן זה לא חייב להיות) אבל באמת לא כל מה שנראה אמת לאחר שמקלפים שיכבת זהב מהמטבע מגלים מתכת פשוטה וזולה

למעלה