דחוף דחוף!!! :)

Take a sad song

New member
דחוף דחוף!!! :)

סליחה על הניסוח העילג ועל חוסר שימוש במונחים מקצועיים- לאחותי יש בובת WEBKINZ למי שמכיר. בכל מקרה, נתקלנו בבעיה- אנחנו לא יכולות לעשות LOG IN כמו שצריך, כי איך לנסח את זה..? החלון שאמור להובילאותנו לאתר עצמו(כביכול אחרי שהתחברנו) נפתח במין חלון אינטרנט חדש-נפרד מהאתר- אבל לא בדיוק חלון אינטרנט! אין לו את השורה שבה כותבים את האתר או סרגל כלים וכאלה... רק שורה עליונה בצבע כחול (כמו שיש כשפותחים חלון אינטרנט רגיל) בשורה הזאת כתוב את הכתובת ויש אפשורת למזער ולעשות איקס. חוץ מזה- כלום. [למי שמכיר- זה נראה כמו חלון פרסומת כזה..] יש לציין שזה עשה כאילו זה טוען, למרות שלמטה כתוב "בוצע" ויש נלו בעיה, כי כשמשהו נפתח לנו בצורה כזאתי..אז זה לא מעלה לנו(לא רק מה שניסינו כרגע עם הWEBKINZ גם נגיד משחקים ברשת סטייל באבלס..). זה נשמע לי כמו משהו שלא קשה במיוחד לפתור(בטח לשחק בהגדרות או משהו) אז אם מישהו מבין על מה דיברתיבאמת שהניסוח עילג) ויודע איך לפתור- אני נורא נורא נורא אודה לו (וגם אחותי הקטנה:) ) מקווה שזה הפורום המתאים לשאול..שמתי את ההודעה בלכ פורום מחשבים אפשרי.

somebodddy

New member
פתרון

להשיג חיים. סתאאם. סביר להניח שלא מותקן אצלך נגן פלאש(או שמותקנת גירסה ישנה). אני מציע להוריד ולהתקיון את הגירסה העדכנית של נגן הפלאש מהאתר של אדובי - http://get.adobe.com/flashplayer/ ובאופן כללי, הפורום הזה לא נועד בשביל שאלות כאלה.

למעלה