דחוף דחוף

• פותח הנושא e ma
  • פורסם בתאריך

e ma

New member
דחוף דחוף ../images/Emo91.gif

מחר בערב חוגגים בקופי בר. אחרי כל מה שקראתי פה, לא יכולתי להתאפק והזמנתי מקום שם מבין כל המקומות שהיו ברשימתי! אז מה הכי כדאי בבשר (בעל השמחה חולה בשר) מה כדאי מהאיטלקי ואני כמובן לוקחת בחשבון שמדובר בטעם אישי בהחלט. ואגב, כדאי להישאר עד הסוף או לאמץ את ה קב"א??? (איך אני ליר?! הפנמתי)

liti

New member
קראת את הביקורות של החודש שעבר?

בחודש שעבר היה שרשור שלם בנושא המנות המומלצות בקופי בר, שכלל כמובן גם המלצות על בשרים. אם פספסת אז הוא כאן. לדעתי, בקופי בר ניתן בהחלט לוותר על שיטת הקב"א ולהזמין מתפריט הקינוחים שלהם (אני עדיין חולמת על השטרודל בננות
שבניתי עליו בכל הביקור האחרון שם, וכשהגענו לקינוחים הוא אזל...).

עמית@

New member
להישאר! (ליר נופל לבור שכרה בעצמו)

הקינוחים של הקופי שווים הישארות (יסכים המייסד הדגול) בשר- המבורגר מעולה, סטייק מצויין. איטלקי- אני אהבתי את הפסטה עם נתחי עוף ברוטב יין לבן. כמעט אין נפילות- תהנו!

meravbr

New member
הקינוחים הכי שווים בקופי בר

קנולי (עם גבינה במתיקות עדינה) עוגת שוקולד ט-ע-י-מ-ה טארטלט פירות העונה שוקולד פולק אם אוהבים עוגה קטנה ומרוכזת יש גם סלט פירות העונה למי שאוהב.... וכמובן - קפה בריסטו. מצוין

עמית@

New member
אני אוהבת מאוד את עוגת הגבינה

וטארטלטים עם קרם לימון/פטיסייר ופרות (תאנים
)

Lear22

New member
המנות הנבחרות בקופי בר

טוב לגבי הקב"א... אכן יש מקומות יוצאים מהכלל, הקופי בר הוא אחד מהם אין מה לעשות יש לי רגישות בבטן למקום הזה. אבל תחי שיטת הקב"א!!! מנות ראשונות: סלט חסה עם קרוקטים של גבינת עיזים מח עצם אם יש באותו יום אנטיפסטי מופלא פטה כבד אם לא הורידו מהתפריט - ? - עיקריות המבורגר פילה בקר מדהים אנטריקוט מצויין קונפי שוק אווז כבד על פירה כל מנה של דג שיש היא מצויינת פסטה: פסטה הכי פשוטה ברוטב עגבניות, אבל מופלאה ממש קינוחים: מרק פירות מרענן וקל מרקיז שוקולד מדהים שטורדל בננות\תפוחים **חובה לברר מה מנות היום. לפעמים זה ממש קאצ' אוף דה דיי. לפעמים יש בספשלז מנה מצויינת של צלע לבן או ספריבס, או דג מיוחד. דרך אגב, אני ביום רביעי הבא הולך לחגיגת יומולדת של בן דוד שלי בקופי בר, 10 בני דודים מלאי סטייל, שכל יומולדת חוגגים שם. החשבון האחרון היה 2200 שקל ל10 אנשים... קיבלנו שוק, אבל היה אדיר!

meravbr

New member
2 מנות יום מעולות -

רביולי בטטה עם גבינת מסקרפונה ובייקון - פשוט מנה מעולה סינטה עם מח עצם - כל מי שאוכל אותה מתמוגג...

למעלה