דחוף דחוף דחוף!!!

• פותח הנושא ding
  • פורסם בתאריך

ding

New member
דחוף דחוף דחוף!!!

יש לי הזדמנות חד פעמית מחר להשיג מערכת מאפקס ונוס עם מצילות של זילדג´יאן, לא מסוג משהו ככל הנראה (אני לא אשת הקשר ואין לי כ"כ מושג). נטען שהמערכת חדשה לגמרי והבנאדם רוצה עליה אלף שבע מאות שקל. אמרו לי שזה נחמד... מה אתם אומרים? אני מתופפת כולה חצי שנה, ככה שאני לא ממש יודעת... בבקשה תענו לי מהר כי מחר אני נוסעת!

HelloweeN

New member
אממ.... אממממ.... אממממ...

בעיקרון ונוס זה חרא של סט (תסלחו לי בעלי הונוסים למיניהם), אבל למתחילים אני מניח שהוא יתאים, ואם הוא במצב טוב וסביר, אני חושב שהוא יתאים לך. תנסי להוריד את המחיר ל-1500. בהצלחה!

danezeq

Member
וונוס זה לא חרא של סט!

לכי על זה! תנסי להוריד את המחיר - אם לא תצליחי - לא נורא 1700 זה מצויין אם אני נהנה שנה וחצי מהצליל של וונוס אז גם את תהני - לאון איזו וונוס שמעת? רק הבאס חרא! אם יש עורות טובים אז זאת מערכת קצת בת זונה :p היא מתופפת חצי שנה - היא לא צריכה סטארקלאסיק

HelloweeN

New member
אחי, הרי התנצלתי מראש

לפני שירדתי על וונוס! :) יודע מה אחי, אולי עם עורות ממש ממש ממש טובים, היא נישמעת סבירה... גם זה לא בטוח.

ding

New member
בסופו של דבר

לא קניתי אותה בסוף, והילד שמכר אותה מה זה התאכזב... היא נשמעה ממש ממש גרוע, לא שאני מבקשת משהו טוב (כי הכל יותר טוב מהפאוור ביט יש שלישית שלי ב-600 שקל) אבל היא פשוט נשמעה גרוע, והיא נראיתה מה זה ישנה ושחוקה, ועל כל העורות (מפלסטיק) היו שקעים לא סתם, כאלה שכמעט כמעט הפכו כבר לחורים אמיתיים... העיקר שהוא אמר שהיא בת שנה... זהו, זה הכל.. תודה בכל אופן..

HelloweeN

New member
נכון עשית

עם קצת מאמצי חיפוש ברחבי הנט ולוחות יד השנייה, תוכלי למצוא לעצמך סט "בונבונז´" !!

למעלה