תזהרי... עוד יהיה את זה
C chen010189 New member 19/4/06 #22 בקריית אתא אבל.. הגרנד רחוק ממנה בעיקרון יש קניון שקרוב לשתינו אבל אין בו את החנות הזאת
D dollzy New member 19/4/06 #24 לא חושבת.. היום כבר אין מצב.. ומחר אני חייבת ללמוד.. יום שבת.. לכי תדעי.. ואמא שלי עוד טסה היום אז לא נראה לי שהיא תשמח שאני אסע לאנשהו כשהיא לא פה..
לא חושבת.. היום כבר אין מצב.. ומחר אני חייבת ללמוד.. יום שבת.. לכי תדעי.. ואמא שלי עוד טסה היום אז לא נראה לי שהיא תשמח שאני אסע לאנשהו כשהיא לא פה..
א אורטל לאב דון New member 19/4/06 #25 חחחחח הפרוייקט ../images/Emo6.gif וואי אני הייתי באה, בכל זאת, זה הפרוייקט אבל אני גרה רחוק , ושאלתי מקודם את אמא שלי אם אני יכולה לבוא והיא לא הסכימה לי והמדפסת שלי חצי נושמת.. אבל מקסימום הייתי יכולה להדפיס אצל חברה.. בעע אני ממש מצטערת שאני לא יכולה לבוא מקווה שהכל יסתדר..=]
חחחחח הפרוייקט ../images/Emo6.gif וואי אני הייתי באה, בכל זאת, זה הפרוייקט אבל אני גרה רחוק , ושאלתי מקודם את אמא שלי אם אני יכולה לבוא והיא לא הסכימה לי והמדפסת שלי חצי נושמת.. אבל מקסימום הייתי יכולה להדפיס אצל חברה.. בעע אני ממש מצטערת שאני לא יכולה לבוא מקווה שהכל יסתדר..=]
M May Love Beli New member 19/4/06 #36 אפשר שמישהו יסביר לי על מה מדובר? כנראה אני חלק מהאחוז הזה שלא ידוע על מה מדובר...
נ נירושית New member 20/4/06 #38 מצטרפת לחבורה שמבקשת הסבר... אממ...לא הייתי יומיים....אולי בגלל זהה אבל זה גם בגלל שאני מהאחוז הזהה
R Rioter New member 20/4/06 #39 חן, יש לי רעיון קצת הזוי, אבל.. עדיף מכלום. מה עם להדפיס ולשלוח לך בדואר? למרות שזה ייתקמט, אולי בצורת חבילה או משהו כזה, אני פשוט לא מבינה ממש בנושא.
חן, יש לי רעיון קצת הזוי, אבל.. עדיף מכלום. מה עם להדפיס ולשלוח לך בדואר? למרות שזה ייתקמט, אולי בצורת חבילה או משהו כזה, אני פשוט לא מבינה ממש בנושא.