דחוף, דחוף, דחוף!

chen010189

New member
דחוף, דחוף, דחוף!

טוב, שמעו. 99% (כי תמיד יהיה את ה1% הנידח הזה שלא יודע מכלום כי הוא לא טורח לשאול) מכם יודעים על ה"פרוייקט"(חח... מה?! אורטל המציאה
) שלשם כך נפתחה לו קומונה סגורה על-ידיי ועל ידי גולדי. ז'תומרת דולזי*. עכשיו אני צריכה מכם טובה, נפתחה הודעה חדשה כי זה לא פונה רק אל בן אדם אחד אלא אל כולם! (אחרי שעברתי יפה איש - איש, מדפסת - מדפסת, דיו- דיו) נשארו 3-4 דפים לא מודפסים. העבודה חולקה בין כמה ילדים ויש אצלי בבית תיקייה עם כמו המודפסים. אבל חלק מה3-4 זה ה, נו... אתם יודעים. הכיכה של הפפר. (תנסו להבין את כתב הסתרים) כך שזה מאוד חשוב. אני צריכה 2-3 מתנדבים שהמדפסת שלהם חיה ונושמת מבחינת דיו שמוכנים להדפיס את מה שנשאר (ואני מציינת שבגלל שמדובר ב"כיכה של הפפר" זה... לא... כל כך... לבן, אבל בגלל ביקשתי 2-3 מתנדבים ולא 1) עכשיו, לא פה מסתיימת בקשתי! קודם כל חשוב לציין, המתנדבים צריכים להיות קרובים אליי, כלומר לגור בחיפה או מקס' בסביבתה ושלפחות אחד מהם (בכיף שניהם\שלושתם) יבוא איתי להכין את ה..."פרוייקט". (אנחנו נעשה את זה בגרנד קניון כך שאם אתם קרובים לשם, תיתרמו) וזה מישהו שמוכן להתחלק בכסף. עכשיו, אני מבהירה מראש... מדובר במחיר של חבילת מסטיקים (טוב, רק אם אתם מוסיפים לזה עוד 2 חפיסות שוקולד ובקבוק גדול) אבל בכל זאת. למרות שדבר חשוב...ממש 0.5% שהוא יצטרך להתחלק איתי אבל העיקר שיבוא! מה יש להפסיד? הכי כיף לראות את זה בהכנה! כמובן אנצל את ההזדמנות כדי (לבקש סליחה על החפירה...) להגיד שברגע שהדבר הזה יהיה מוכן ואחרי שהוא יגיע לידיים שאליהן הוא אמור להגיע, הוא יועלה בתמונות לפורום. כל אחד ייראה איך זה נראה ואיך העמוד שהוא הכין נראה. אין צורך להגיב פה בתגובות מעצבנות כגון "הייתי בא אבל אני גר בשטחים..." או "הייתי בא אבל בדיוק באותו היום החום שלי אמור לעלות ל40 מעלות". מי שמתנדב, שפשוט יישלח לי מסר ויהפוך אותי לאופטימית קיבינימט
תודה
חן (שכותבת מהמחשב של סקורפיו עד שלילי תשחרר אותה, וכן אני עדיין מושפעת מאתמול וכל הכבוד לדורין
)

chen010189

New member
כמות**,ולמה אני לא מדפיסה?

אין לי מדפסת.. והייתי חייבת לחלק
(אבל זובי! אני משלמת על עריכת ה"פרוייקט" שלא תגידו שאני לא עושה כלום!)

DoRiNuS sMiNiA

New member
תראי חן,יכול להיות שאני אוכל לעזור!

למרות המרחק,אבל בכל זאת...לוקחים רכבת ונגמר הסיפור!
אני אלחם במדפסת הדפוקה שלי ואני אנסה לעזור

DoRiNuS sMiNiA

New member
היא על סף פיצוץ,הדיו על התחתית...

אבל אני אופטימית חן,באמת...אם תצטרכי את העזרה שלי,אני תמיד בשבילך

chen010189

New member
נדבר! ואגב

אם כבר את באה איתי להכין את הפפפפפרפרפרפרפרפרפפפפר (לא פרפר!
היא הבינה! מי יכין פרפר...) אז כבר תבואי אליי גם כי מה זה שווה לבוא עד חיפה רק בשביל להכין 10 דק' את הדבר הזה
נטייל לנו... ואז תתנחלי אצלי... ואם את מביאה את לילי אני חוסכת לך רכבת חזרה למה אני אעיף לך כזאת בעיטה שאת תעופי גם עד סיני, לא רק עד חולון

DoRiNuS sMiNiA

New member
חחחחחח../images/Emo9.gif

מ-ע-ו-ל-ה-! (אבל אם אני אביא איתי מישהי,לא אמא שלי,לא לילי,זה בסדר?
) זאת מישהי שאת מכירה

chen010189

New member
../images/Emo32.gifאפשר לנצל"ש הודעה זו../images/Emo32.gif

אבל דירבאלק אם אתם לא מפנים אליה את תשומת הלב לפני שאתם פותחים פה בנצל"שים...

j u l i a 1 3

New member
נצל"ש

ביום ראשון בפספוסים יש מתיחה שקשורה ל"האלופה" ויראו שם את עדי. יום ראשון, ערוץ 22, 20:45.

DoRiNuS sMiNiA

New member
אנשים זה עוד 4 ימים!!!!!!!!!!!!!!!!

ה-23 ככה שצריך לסיים את זה לפני! תקשיבו,תנסו לעשות מאמצים,אני באה מחולון שזה בערך שעה (עם אוטובוסים ורכבת) והמדפסת שלי על סף פיצוץ! בבקשה תנסו להתאמץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shminia com

New member
את גרה בחולון?

איך לא אמרתי לי ? שלשום הייתי שם! במשך כ-ל היום

DoRiNuS sMiNiA

New member
אנשים זה עוד 4 ימים!!!!!!!!!!!!!!!!

ככה שצריך לסיים את זה לפני!תקשיבו,תנסו לעשות מאמצים,אני באה מחולון שזה בערך שעה (עם אוטובוסים ורכבת)והמדפסת שלי על סף פיצוץ!בבקשה תנסו להתאמץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DoRiNuS sMiNiA

New member
../images/Emo41.gifשמפו השמינייה!!!../images/Emo41.gif

מבטיחים שלא יהיו לכם קשקשים! סתם,זאת הזמנה לקומונה של הכפילה של האישה שהתארחה פה אתמול,ליאת ביין

למעלה