טוב, חזרתי, אני גם לא בטוחה
איך היא תחזיק בצק סוכר. הנה מתכון, אני לא ממש זוכרת כי עשיתי פעם פעמיים בעבר המאד רחוק. אני זוכרת שהיא היתה די גבוהה וקשה כזאת ( לא אוורירית כמו עוגת גבינה ) וגם די יבשה. שוב, לדעתי כדאי לאכול כמה שעות אחרי... עוגת גבינה ( מהספר " פפריקה " יוסף ךפיד בצק: 200 גר קמח ( 1 ו 3\1 כוסות ) 150 גר חמאה או מרגרינה 2 חלמונים 4 כפות סוכר דק 2\1 כפית אבקת אפיה קליפת חצי לימון מגורר קורט מלח 2 כפות שמנת חמוצה מלית: 500 גר גבינה לבנה ( לא מצוין % שומן.. ) 2 ביצים מופרדות 2 חלבונים 4\3 כוס סוכר 2 כפות קמח 1 כף מיץ לימון קךיפת לימון מגוררת 1 כפית תמצית וניל 2\1 כוס צימוקים * לחמם תנור ל 190 לערבב את חומרי הבצק לכדור במהירות, לשטח בתבנית ( כתוב 20 על 30.. ) לאפות 10 דקות. *לערבב גבינה עם 2 חלמונים, סוכר, קמח, ציץ וקליפת לימון,תמצית וניל וצימוקים. * להקציף 4 חלבונים, ולקפל לתוך הגבינה. לשטח על הבצק האפוי.לאפות הערך 30 דקות. הערות-הוא כותב לשים 4\3 בצק, ואת הרבע הנותר לקשט 'שתי וערב' על הגבינה ולמרוח בביצה טרופה. עכשיו שאני חושבת על זה...במה תצפי את העוגה שתהיה לחה ? לא יודעת אם זה רעיון טוב, ושוב...אני אישית ממש לא מתה על העוגה הזאת. בהצלחה.