דחוף דחוף דחוף !!!

נויתן

New member
דחוף דחוף דחוף !!!

אני צריכה דחוף עוגת גבינה שמתאימנ לציפוי בצק סוכר.

net the jet

New member
נראה לי שעוגת הגבינה היחידה

שתתאים לענין זה כמו היבשות ( המגעילות, לטעמי ) שמוכרים בקונדיטוריות..( כזו שאחרי כל ביס צריך טונה שתיה להוריד את הביס... ) וגם, לאכול אותה פחות מיממה אחרי שציפית.... נראה לי שיש לי מתכון דומה, אני הולכת לבדוק מה כתוב במתכון בקשר לקירור...

net the jet

New member
טוב, חזרתי, אני גם לא בטוחה

איך היא תחזיק בצק סוכר. הנה מתכון, אני לא ממש זוכרת כי עשיתי פעם פעמיים בעבר המאד רחוק. אני זוכרת שהיא היתה די גבוהה וקשה כזאת ( לא אוורירית כמו עוגת גבינה ) וגם די יבשה. שוב, לדעתי כדאי לאכול כמה שעות אחרי... עוגת גבינה ( מהספר " פפריקה " יוסף ךפיד בצק: 200 גר קמח ( 1 ו 3\1 כוסות ) 150 גר חמאה או מרגרינה 2 חלמונים 4 כפות סוכר דק 2\1 כפית אבקת אפיה קליפת חצי לימון מגורר קורט מלח 2 כפות שמנת חמוצה מלית: 500 גר גבינה לבנה ( לא מצוין % שומן.. ) 2 ביצים מופרדות 2 חלבונים 4\3 כוס סוכר 2 כפות קמח 1 כף מיץ לימון קךיפת לימון מגוררת 1 כפית תמצית וניל 2\1 כוס צימוקים * לחמם תנור ל 190 לערבב את חומרי הבצק לכדור במהירות, לשטח בתבנית ( כתוב 20 על 30.. ) לאפות 10 דקות. *לערבב גבינה עם 2 חלמונים, סוכר, קמח, ציץ וקליפת לימון,תמצית וניל וצימוקים. * להקציף 4 חלבונים, ולקפל לתוך הגבינה. לשטח על הבצק האפוי.לאפות הערך 30 דקות. הערות-הוא כותב לשים 4\3 בצק, ואת הרבע הנותר לקשט 'שתי וערב' על הגבינה ולמרוח בביצה טרופה. עכשיו שאני חושבת על זה...במה תצפי את העוגה שתהיה לחה ? לא יודעת אם זה רעיון טוב, ושוב...אני אישית ממש לא מתה על העוגה הזאת. בהצלחה.

דלית 3

New member
אני החלטתי להכין עוגה "שווה" ולקשט

בעלי שוקולד מנטה (יש מבצע במר קייק על שוקולד מנטה: 15 במקום 30). אולי אעשה פרח אחד באמצע או קטנטנים מסביב אבל לא לצפות הכל.

למעלה