דחוף דחוף דחוף@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

דחוף דחוף דחוף@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

בבקשה זה דחוף!!! בני מצא אתמול גור חתולים אשר ככל הנראה ננטש על ידי האמא. הוא נראה לי בן כמה ימים בודדים בלבד. הוא בקושי פוקח עיניים וכולו כגודל כף היד, הוא מיילל חרש.. אני לא יודעת מה לעשות. נתתי לו לשתות גם מעט מים וגם מעט חלב דרך טפטפת של תרופות והוא סוגר את הפה ומסובב את הראש. הוא לא רוצה כלום. ונראה לי כי כוחותיו מידלדלים מרגע לרגע. אני פוחדת שהוא על סף מוות. איך מצילים אותו<<< ??? כואב לי הלב!!! ענו לי בבקשה.

Bogen2

New member
דחוף לוטרינר

אם כוחותיו מתדלדלים מרגע לרגע, יללותיו נחלשות, ומסרב לאכול הוא בסכנת חיים מיידית! הם גוססים ומתים תוך שעות ספורות. גשי איתו לוטרינר בהקדם. לבטח יתחשבו בך בטיפול בו כחתול רחוב...בהצלחה.

תודה רבה על התשובה. ייתכן שזה מה שאעשה..

רק איפה ניתן להשיג ווטרינר? אין לי ולעולם לא היו לי חיות מחמד בבית. זה חדש לי כל העסק הזה...

טוב, רציתי לעדכן שמצאתי את האמא..

הלכנו והנחתי אותה בעדינות על השמיכה שהיתה שם על האדמה, בין העשבים. נראה לי שאין כמו לגדול אצל אמא.. הלא כן? :)) תודה לכל מי שהגיב לי כאן. אתם נהדרים! באי...

אבל אמא חתולה לא יכולה לעזור

לגור במצב גופני ואולי רפואי לא טוב, הוא זקוק לוטרינר. מעבר לכך - איך וידאת שזו אכן האמא? יש כעת המון חתולות מניקות עם גורים, וגם אם הראתה בו עניין אין זה אומר שהוא אכן יטופל - כדאי לעקוב ולוודא

lilu31

New member
תעקבי אחרי ההתפתחויות,

יש סיכוי שאמו לא תרצה בו שוב לאחר שהתמלא בריחות של בני אדם.. שימי לב שהיא לא נוטשת או מנסה לפגוע בו...

Bogen2

New member
אם מצבו מתדרדר-אין לו עכשיו שום סכוי

אף אמא לא תזהה גור שהתמלא בריחות זרים, ורק תתרחק ממנו. הוא עלול לגסוס ולמות.

תודה על תגובותיכם.האמת היא

שאחרי שעתיים בערך שהוא היה שם על השמיכה, חזרתי לראות מה מצבו, וגיליתי אותו שוב לבד.. חשבתי שכשנעזוב, האמא תיגש אליו, אבל לא כך.. וחוץ מזה שבמרחק מה ממנו מצאתי שלושה גורים נוספים, שרועים ללא רוח חיים, כשזבובים ונמלים עולים עליהם.. מחזה שהשאיר בי חותם כנראה לזמן רב.. אני ממש מזועזעת מזה. החלטתי לקחת אותו אליי שוב לבית. והאמת? אל תכעסו עליי, אבל זה לא בשבילי כל העסק הזה. אני לא אוהבת חתולים ולא חשבתי שאגדל אחד בביתי, אבל מאידך- נקרע לי הלב לזנוח אותו למות שם.. אני גם לא יכולה בימים הקרובים לצאת לחפש ווטרינר כי יש לי דברים רבים לעשות.. וזה נחת עליי בפתע פתאום.. כל הסיפור הזה עם הגור.. אני באמת אובדת עצות. לבינתיים נתתי לו לאכול מתוך מזרק : גבינה מדוללת עם מים וחלמון ביצה לפי מתכון שהיה כתוב לגור שנזנח בקישור שנתנו לי כאן. אני אובדת עצות ומה גם שאין לי פרטנר בעניין הזה בבית.. יש מי שמתלונן עליי שהגור הזה גוזל ממני זמן יקר שבא על חשבון הילדים שלי ושעורי הבית שלהם.. מה אני עושה????

enat06

New member
בינתיים להמשיך לטפל בו!

חבל על האנרגיה של ההתלבטות, באמת, פשוט לטפל בו כרגע, להביא אותו עוד כמה זמן למצב שיוכל לאכול מזון יבש ואז לפרסם ולמצוא לו בית, עם הזמן הטיפול דורש פחות ופחות מאמץ, גורים יכולים לאכול יבש כבר בגיל 4 או 5 שבועות.. אחרי ההאכלה פשוט הניחי אותו בארגז כסי בשמיכה קלה את הארגז והוא פשוט ישן עד ההאכלה הבאה, חשוב לשים ו בקבוק חם שמדמה את החום של האמא, יוכלו לייעץ לך כאן על כל צעד, פשוט תכתבי וינסו לעזור..

זה לא בזבוז זמן

אני מכירה אנשים שטיפלו בגורים ש"נפלו עליהם" נגד רצונם, וללא כל נסיון וזה נגמר באהבה גדולה ובתחושה שהחיים לא היו אותו הדבר בלעדיהם. שנית, הזמן שהטיפול בגור גוזל ממך לא בא על חשבון הילדים שלך. לילדים יש כאן הזדמנות ללמוד מהי מסירות, דאגה וטיפול ביצור חסר ישע, וזה שיעור חשוב לחיים. אל תתיאשי, עם כל יום שעובר זה יהיה קל יותר.

בולאית

New member
אני חושבת שאת כן אוהבת חתולים

את אוהבת כנראה פי מאה מהרבה אנשים אחרים. עובדה. יש לך לב טוב ורחב כנראה, הרבה יותר ממה שאת נותנת לעצמך קרדיט. הזדמנות לגלות משהו יפה ומפתיע על עצמך. שאת באמת נפש טובה.

תודה רבה. שימחת אותי לקרוא את התגובה שלך

מאז שהייתי ילדה קטנה, הייתי אוספת מהרחוב כלבים עזובים ומביאה לאמא לבית..חחחח תמיד חסתי וריחמתי על בעלי חיים. אחרי הכל- יש בהם נשמה. אסור להתעלל בהם. אפילו בתורה כתוב: "ורחמיו (רחמי ה')- על כל מעשיו" אני חושבת שכל אחד אחר היה נוהג כמוני כשראה שהאמא זנחה ושאר אחיו (בגודל כף יד) היו מוטלים מתים כשעולים עליהם זבובים ונמלים. איך אפשר לראות דבר כזה ולא לטפל בו?

habubnik

New member
אני חושבת שהילדים שלך ילמדו משהו הרבה

יותר חשוב ממה שכתוב בשיעורי הבית שלהם :) הם ילמדו מאמא דאגה ליצורים חסרי ישע, חמלה ואכפתיות. לדעתי, אם הם מספיק גדולים, את יכולה אפילו לערב אותם בטיפול. אני תמיד גאה לשמוע על אדם שעובר ליד יצור חסר ישע ולא מסוגל להמשיך ללכת. תחבקי את התכונה הזו שלך, זה מיוחד.

enbalush

New member
תודה שהצלת אותו

חוץ ממזון, הוא צריך חום (בקבוק חם עטוף בבד) ולעשות לו צרכים (אחרת תהיה לו הרעלה), 2 אלו חיוניים ביותר להמשך חייו לא פחות ממזון. מצטרפת להמלצה לקחת לוטרינר. יש גם סיכוי שהוא לא ישרוד, אבל הוא שווה את המאמץ והסיכוי שישרוד. בהצלחה.

אכן..

שמתי לו בקבוק מים חמים-פושרים מתחת לשמיכה. וגם עיסיתי לו את הבטן בעדינות, והוא השתין לי על היד אפילו..ו המשכתי בלי להגעל כי אני ממש מרחמת עליו ואפילו הוצאתי לו חרקים שהלכו עליו- בידיים שלי! הוא התחזק מאוד ביממה האחרונה ואפילו ממש מתחיל לזחול ממקום למקום וגם היללות שלו נעשות חזקות. אבל... זה בלתי אפשרי כבר. היללות הללו.. כל הלילה.. זה מנע שינה ממני ומבני ביתי. אני חושבת שיש גבול לרצון הטוב שלי.. מי ירצה לקחת ממני חתול רחוב שנולד לחתולה אמא רעה שזנחה אותו ואת אחיו? אף אחד! לגדל אותו בביתי אני לא רוצה ולא מעוניינת.. אבל כן רוצה שיתחזק כדי שיוכל להמשיך ולגדול ברחוב לבדו. אבל עד אז.. כנראה שלא יהיו לי חיים. למישהו יש רעיון מה עושים? ממש בא לי להוציא אותו עם הקופסא ועם טפטפת האוכל שלו, לבחוץ להניח אותלו במקום של עוברים ושבים כדי שמישהו אחר שמסוגל ויכול ורוצה - ייקח אותו. זה באמת כבר מפריע לי בתפקוד היומיומי ולא שחסרים לי דברים ומטלות לעשות... מה אתם אומרים?

למעלה