דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דחוף ביותר!

tamar2004

New member
דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דחוף ביותר!

היי אנשים מה קורה? אני צריכה פרטים על צ'אד מייקל מוריי ! זה דחוף ביותר כמה פרטים שתוכלו לתת לי יתקבלו בברכה.. מתי הוא נולד ואיפה וכו. תודה מראש תמר

ממממ..

היומולדת שלו האי ב-24.8.81(אני לא בטוחה בקשר לשנה..) אממ הוא נולד בבאפלו, ניו=יורק.. אמאשלו נטשה את המשפחה כשהוא היה בן עשר ומאז הוא ועוד חמשת האחים שלו גדלו עם האבא.. אממ.. הוא מאורס עכשיו לסופיה בוש(ברוק בסדרה) והוא שיחק בדוסון קריק( את צ'רלי טוד) בבנות גילמור (את טריסטן דגריי) בשישי הפוך.ובעוד כלמיני סרטים.. כרגע הוא משחק בסדרה וואן טרי היל שהעונה השנייה שלה משודרת בארה''ב.. ממ.. זהו נראהלי.. עוד משו?

יאפ

הוא תמיד מדבר על זה.. זאת אחת הסיבות שהוא לקח בסוף את התפקיד בטרי היל ולא באו.סי (יו נואו.. דן.. זה משו כמו נטישה.. בלהבלהבלה)

אממ.. אני לא מבינה בסדרה הזאת.. אבל

את התפקיד שאדם ברודי משחק היה איזה ראיון כשרק הפרק הראשון של טרי היל שודר בארה''ב והביקורות קטלו אותה(ולעומת זאת או סי הצליחה מיד) שאלו את צ'אד אם הוא לא מתחרט.. הוא ענה שלא. שהוא הלך עם מה שטוב לו, ובאמת טרי היל בצליחה מאוד מאוחר יותר:)

mor kutcher

New member
יואו-באמת?!

אויי סת' תפור על אדם
ולוקאס על צ'אד
כל הכבוד לצ'אדוש על הבחירה הנבונה...

hdmtq

New member
נצל"ש

משהו יכול לתת לי כתובת או משהו שיש בו את הציטוט של סיום של כל פרק(אתם יודעים את מה שאומרים בסוף.........)

123יעל

New member
חחחחחח כל כך לא מתאים לו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אבל ממש! אני לא יכולה לדמיין את צ'אד בחיים בתור חנון יהודי!!! גאד.... אם כבר חשבתי שבתור ראין מאו סי (לא יודעת איך קוראים לו במציאות) יכול עוד איך שהוא להתאים לו... אבל סת' כהן?? אין מצב!

charmfull

New member
ואללה

ממש לא זיהיתי אותו שראיתי תסרט... הוא שונה לגמרי עם שיער ארוך תודה על התשובה :]

ne1990

New member
אין לי אותו אבל אני...

ממליצה בחום רב לראות אותו!!!

למעלה