דחוף!!! גורה נטושה

saritrit

New member
דחוף!!! גורה נטושה ../images/Emo7.gif

חבר של אבא שלי הגיע אלינו כרגע עם גורה קטנה ביד ואמר שהוא מצא אותה בוכה ברחוב. היא נראית לי בת חודש בערך (פלוס מינוס), היא שעירה מאוד ויש לה המון פרעושים, קשרים בשיער ופצעים בעור. מה אתם אומרים לרחוץ ולרסס אותה למרות שהיא ממש קטנה וקריר?

lilithmm

New member
כדאי....

לבקר איתה אצל וטרינר. לשאול אותו אם היא מספיק גדולה לפרונטליין.

lilithmm

New member
אם את לא רוצה לאמץ אותה../images/Emo107.gif

את צריכה למצוא לה בית, או, אם את לא רוצה לקחת את זה על עצמך, את יכולה למסור אותה לעמותה, רק קחי בחשבון שעמותה שתסכים לקבל אותה כנראה תרדים אותה. כדאי שתמצאי לה בית רציני שיקח על עצמו לחסן אותה ולעקר אותה.

enbalush

New member
לא לרחוץ!

לבינתיים שימי עליה קצת טאלק שיבריח את הפרעושים, אני הייתי מוציאה אחד אחד, אבל אני משוגעת ולא יודעת אם תהיה לך סבלנות, טאלק לא יעזור הרבה אבל זה מה שעושים לגורים קטנים מדי, בהמשך קחי ברצינות רבה מה שלילתם כתבה על הוטרינר, מה שחשוב הוא לתת לה פינה חמה, איזו קופסא רחבה עם בדים מחמים ורכים בפנים (חולצות ישנות למשל), לא לתת לה אוכל של בני אדם, אפשר עוף מבושל עם אורז (בלי תבלינים) בלי עצמות ולא חם מדי וחשוב גם מים ולנקות אחריה את הצרכים כדי שלא תישן בתוכם. הפצאים בעור יכולים להיות פטריות ולכן חייבים ללכת דחוף לבדיקה. ולקנות אוכל מיוחד לגורים ולהרטיב לה אותו כי בטח קשה לה ללעוס עדיין.

saritrit

New member
לגבי הגורה

יש כאן אולי מישהו שרוצה לאמץ אותה, או מכיר מישהו שירצה לאמץ אותה? אני מחפשת לה בית, אני לא יכולה לגדל אותה אצלי ואני ממש לא רוצה למסור אותה לעמותה. אם כן, אנא פנו אלי במייל: [email protected]

lilithmm

New member
ועוד משהו....

את יכולה לקחת אותה לימי אימוץ בסופי שבוע. באיזה אזור את גרה?

למעלה