דחוף! בעיה ב comdlg32.ocx, ובכלל

progger

New member
דחוף! בעיה ב comdlg32.ocx, ובכלל

בניתי תוכנית שאמורה להיות מותקנת על שרת, ושהמשתמשים יפעילו אותה מהמחשב שלהם דרך השרת. התוכנית מותקנת על השרת ומופעלת דרכו בלבד. אם אני מפעיל את התוכנית מהשרת עצמו, הכל עובד טוב. אם אני מפעיל ממחשב אחר שמותקנן בו ה VB, הכל עדיין טוב. אבל אם אני מפעיל אותה ממחשב בלי VB מתחילות הבעיות (כצפוי). הודעת השגיאה שקיבלתי היא:
Failed to log control ´CommonDialog´ from COMDLG32.OCX. Your version of COMDLG32.OCX may be outdated. Make sure you are using the version of the control that was provided with your application.​
אז ככה: אני משתמש ב Service Pack 5. כדי למנוע בעייה של אי מציאת קבצי dll ודומיהם העתקתי קבצים חיוניים מההתקנה (msvbvm60.dll לדוגמה) לתיקייה של התוכנית, ולכן המחשבים ברשת מוצאים אותם, אבל השגיאה עדיין מתרחשת. ניסיתי את כל מה שאני מבין (שכנראה זה לא הרבה), אבל אין לי מושג מה לעשות. אם למישהו יש רעיון אני אודה לו מאוד...

eliranh

New member
יש הרבה אפשרויות... אבל הנפוצות הם:

1. בדוק שעשית register לכל הקבצים שהתקנת במחשב השני! 2. בדוק שלא חסר שום קובץ של vb 6 run time 3. בדוק אם בתוכנית שלך אתה לא פונה למיקום ספציפי של הפקד פתרון אחר: תיצור את הדיאלוג עם api ואין את הבעיה הזאתי

למעלה