דחוף בנושא CLUSER

דחוף בנושא CLUSER

יש לי CLUSTER חביב בעבודה שלי שעד לא מזמן (הוא סך הכל קיים 3 חודשים ואמור להיות תחת בדיקות עדיין) עבד יחסית יציב ולפני שבוע בערך הייתה נפילת חשמל ומאז אין לי הSERVICES לא עולים כנראה יש שגיאה בQUORUM. משום מה מישהו כאן החליט שזה מספיק יציב לשימוש (נקרא קצין) אבל בלי שיש לנו גיבוי מסודר של הסיפור. קיצר אני צריך רעיון כדי לגרום לQUORUM לתפקד כי זו כנראה הבעיה. ראיתי באתר של מייקרוסופט החלפת קובץ CLUSTERDB בצד הNODE אבל זה לא עזר לי. האם למישהו יש רעיון משהו לעשות? בקשר לERRORS יש לי ערימות של מספרים, לפי מה שחיפשתי אליהם הם פשוט לא אומרים שום דבר ספציפי. זיהיתי שזה הQUORUM כי אני יכול להעלות NODE יחיד אם אני אומר לו להתעלם מהQUORUM. אם מישהו יוכל לעזור לי המון תודה

frolik

New member
-->

Quorum Resource Fails If the device that holds the quorum resource fails and cannot be brought online, the Cluster Service will not start. It can be started with a special parameter that starts the Cluster Service without a quorum resource. Then the administrator can use the Cluster Administrator utility to select a new quorum resource. To correct a quorum resource failure, implement the following: Shut down one cluster member. Only one node should be running. Use the Services option from Control Panel to stop the Cluster Service if it is running. In the Startup Parameters box, enter "-fixquorum," then start the Cluster Service. Use the Cluster Administrator utility to modify the properties of the cluster and select a new quorum resource. Use the Services option in Control Panel to stop and restart the Cluster Service. This clears the fixquorum parameter that was passed. It is not necessary to clear anything from the Startup Parameters box, because anything entered is not saved. Reboot the second cluster member. This works as long as there is more than one physical disk on the shared SCSI bus. The fixquorum parameter does not bring the quorum disk online. Therefore, it is not possible to move the quorum resource from one partition to another on the same disk, since the disk is offline. עוזר ? עזור אם תתן מספרי שגיאה ותוכן.

אממ נחמד אבל זה עשיתי אתמול

דוגמאות למספרי שגיאות שכבר הייתי בהם: 1067 1066 1035 1069 1214 רובם אומרים כל מיני דברים שלא הצליח להפעיל וכו. מצאתי לפני כמה דקות כלי חמוד בRESOURCE KIT בעיה היא שעכשיו נעלם לי הדיסק QUORUM בכלל מהמערכת וזה כבר מטריד לגמריי אהה בנוסף היו קודם כמה שגיאות USERENV אבל אותם הצלחתי לפתור בדרך משונה של למחוק את הפרופיל המקומישל היוזר עליו עובדים הSERVICES של CLUSTER

Motel

New member
תשובה

אתה צריך להעלות את ה-service בלי להשתמש ב-Quorum, ואז ליצור את הדיסק מחדש. קרא פה וכאן

אממ

לצערי הרב כל מה שכתוב בשני הלינקים האלו עשיתי אני דיי מאמין שאפילו יש לי תדפיס שלהם כאן איפשהו בעיה נוספת ששמתי לב כרגע זה שאם אני מעלה את הSERVICE בעזרת FIXQUORUM אני פשוט לא רואה את הדיסק של הQUORUM. כרגע אני מאוד מאוכזב מעצמי שלא גיביתי את כל העניין אבל אני הייתי בתהליכי בדיקות של מערכות גיבויים שבינתיים איכזבו אותי מאחת לשניה. בכל מקרה תודה עוד רעיונות? עדיף כאלו שמתבססות על noquorumlogging מאשר על fixquorum

נמצא הפתרון

אם לא הזכרתי עבדתי במערכת 2003. הפתרון הכי פשוט שמצאתי שמוזכר במייקרוסופט - להתקין SP1 ושמעו... זה עבד... כל הכבוד למייקרוסופט באמת לילה טוב לכולם ותודה על העזרה.

למעלה