מה הבעיה כאן ??
אני זה שכתב את התגובה המדוברת, וכפי שכתבתי בתגובה לדברייך הנעלבים בפורום של וואלה, צורת הפנייה הזאת מעוררת חשדות. כפי שציטטת בתגובתי, לא שללתי לחלוטין את האפשרות שדבר זה נכון, אבל צורת הפנייה שלך עם שמות שונים מעוררים חשדות מסויימים, בין השאר זה מעורר חשד כי זאת המצאה ממניעים שליליים. אם יש לך טענות, עדיף שקודם כל תביני שצורת הפנייה הזאת שלך מעוררת חשד. 1) ברגע שאת מזדהה ב-2 מקומות שונים תחת 2 שמות שונים, אז משהו נראה מוזר. 2) אם רצית לפנות ליודית אפריים, יכולת לכתוב בפנייה כי זה מיועד אליה, או לחילופין לשלוח לה דואר-אלקטרוני (פרטיה נמצאים בדף שבו כתבת את ההודעה בוואלה). אם נפגעת מכל ה"עסק" הזה - האשמה כאן היא שלך בלבד. אני ביטאתי חשד, אשר את אשמה בקיומו (הסבר למעלה), ולכן אינני אחראי לכך שאת נפגעת. גורם לך לרתוח ?? תתבגרי ותיקחי אחריות לטעויות שלך !!! רק להזכיר לך - באינטרנט אפשר להתחזות לכל אדם אשר רוצים להתחזות אליו, ואין כל דרך לוודא האם זאת דמות אמיתית או בדויה. כנ"ל גם תלונות אשר מועלות ע"י באי הפורום - כל עוד הדברים אינם נשמעים מופרכים ובלתי-הגיוניים, מתייחסים אליהם ברצינות. ברגע בו מתעורר החשד באמיתות הדברים, אל למתלונן לבוא בטענות, מאחר והוא אשם בכך (בין אם ע"י אמירת דברי-שקר או העלאת דברים בלתי-הגיוניים). את הח"ח על עבודת "בילוש" נפלאה, קיבלתי בין השאר על העלאת החשד, אבל בעיקר עקב תגובות קודמות (שלא טרחת לקרוא), ביניהם התרוצצות בין מספר גורמים עקב אדם שאיים בפורום בביצוע רצח, ותגובות קודמות בנוגע לנושאי חוק בהם התעורר דיון, ואני טרחתי להביא ציטוטים מן המקורות החוקיים המתאימים. לפני שאת נעלבת מתגובה כזאת או אחרת, תטרחי לקרוא ולהבין את מה שכתוב אותה תגובה !! את קראת רק את הכותרת, ולא את התגובה עצמה שדיברה על הבאת ציטוטים ממקורות חוקיים וכו'. בקיצור : תתבגרי !!!