דחוף ביותר

אתד

New member
דחוף ביותר

מישהי התקשרה אלי בנוגע לשני הכלבים שלה שהיא לא יכולה יותר לסבול את מה שעובר עלייה בגללם השכנים מחפשים אותה כל הזמן ומזמינים לה פיקוח סתם על נביחות וממש ממררים להם את החיים כי היא מטפלת בחתולים בחצר הבנין שלה והם שונאים אותם אז מנסים לפגוע בה עם הכלבים הקנסות כבר מטורפים... הבעיות לא נגמרות והכלבים שלה חייבים למצוא בית או בית אומן בדחיפות. הכלבים הם: רועה בלגי +שבב, בן שנה וחצי מחוסן ומטופל עונה לשם צ'ט וכלבת אקיטה בת 5 חודשים, טובה לילדים ולחתולים מחוסנת ומטופלת עונה לשם לאסי. הענין דחוף ביותר אפשר לפנות לבחורה בטלפון- 052-4763202 תודה.

goolo123

New member
באיזה אזור מדובר? והאם היא חושבת

שאחרי שהכלבים ימסרו השכנים ירפו ממנה?אם מה שמכעיס אותם זה האכלת החתולים...הן ימשיכו גם אחר כך להטריד אותה. למה היא לא עוברת דירה? בגלל השכנים היא מוסרת את הכלבים....מוזר משהו...../images/Emo4.gif

אתד

New member
יפה טון טון

אני מבינה שאתם מכירים לא זכיתי להכיר אותה ממש אבל נראה לי שצריך לעזור שם לכלבים... חבל חבל חבל

טון טון1

New member
היא מביאה את הכלבים לימי אימוץ

והכלבים מפורסמים באתר שלנו כמחפשים בית... עושים כל שביכולתנו...

אתד

New member
נכון

אבל היא התקשרה... העיקר שיהיה טוב לכלבים אחלה טון טון, לא ידעתי! בכל מקרה אני אנסה גם לעשות משהו למענם כל השאר לא מעניין אותי

טון טון1

New member
תמונות של הכלבים... צ'אט...

כלב בינוני בן שנה וחצי 3 אנרגטי, מחונך לצרכים. לפרטים: 0524.763202

טון טון1

New member
לאסי...

כלבה בגודל בינוני בת 5 חודשים לפרטים נא להתקשר: 0524.763202 חכמה, טובה לילדים,מחונכת לצרכים, אוהבת חתולים.

למעלה