דחוף ביותר..........

דחוף ביותר..........

לפני זמן לא רב [שבוע בערך] אני דגתי בכינרת במשך שעות ארוכות ובסה"כ תפסתי 3 דגים קטנים למדי שאין בהם מספיק בשר למאכל הבעיה העיקרית שלי שנחטף לי הבצק מן הקרס רצוי לציין שאני דג בשני קרסים משולשים שמחוברים לדמוי דג ושמתי את הבצק בקצה של הקרס[בשפיץ] האם צריך כך או שצריך קצת מתחתיו מחכה לתשובתכם יואב.....

ori j

New member
שמע.. לא יודע אם לצחוק או שזו שאלה רצינית

של אדם המשלב את שני הבנים - תם ושאינו יודע לשאול.. בוא נאמר שאם נתפסו לך דגים תוך כדי אכילת בצק מתפורר, התלוי על זיזיה של קרס בדמוי דג, הרי שכבר יש לך בסיס מדעי למאמר על שיטת דיג חדשה אשר לא נודעה עד כה במחוזותינו.

חדשבחוף

New member
אני לא מומחה, ובכל זאת

תשובה קצרה - אם אתה משתמש בדמוי דג, אין צורך בבצק (או כל פתיון אחר). הדמוי הוא זה שאמור לעשות את העבודה ולפתות את הדג. בצק/פתיור אחר מלבישים על קרס שמיועד לכך ולא על דמויים. אתה שילבת שתי צורות ללא צורך.

aegent1

New member
המצאת שיטה טובה שלא נוסתה עד כה

מי אמר שהדגים שאוהבים את הבצק לא יבואו לאכול הבצק התפוס על קרסים של דמוי? ומי אמר שדגים טורי יצורים לא יבואו לטרוף את הדמוי לבדו? הרי ממרחק זינוקם על הדמוי לא ממש איכפת להם שיש על הקרסים בצק אל , בהתקרבם רואים רק הבצק והאחרים בזינוקם רואים דמוי ולא בצק הרעיון לאחד את שתי הטכניקות לאחת, הגיוני עובדה שתפסת וזה לא בצחוק מחר אני מנסה זאת עם פילוטה בהצלחה

למעלה