דחוף ביותר בבקשה...

itaf10

New member
דחוף ביותר בבקשה...

הורדתי את תוכנת ZONE ALARM עדיין לא התקנתי אותה. יש לי מספר שאלות לפני ההתקנה. אנא עיזרו לי למלא את ההתקנה כראוי. ב-CONFIGURE BROWSER האם לסמן V YES, PLEASE GIVE THES COMPONENTS PERMISSION TO ACCESS THE INTERNET? ב. ב-USER INFO. - האם חייבים למלא את כל הפרטים? כולל הוויים? משום מה NEXT לא מודגש ולא ניתן להמשיך. האם בשל אי מילוי הפרטים? לגבי ההמשך שעדיין לא הגעתי אליו. מה עלי לסמן בדיוק? אודה לתשובה מהירה

belly

New member
תשובה

השאלה שנשאלת פה זה אם לתת למחשב עליו אתה מתקין את התוכנה - גישה לאינטרנט, אני משערת שכן. לאחר מכן כל תוכנה שמותקנת על מחשבך ושיש לה גישה לאינטרנט (כמו ICQ, תוכנת דואר אלקטרוני, הדפדפן שלך..) תבקש ממך רשות לגשת לאינטרנט. אתה יכול לסמן לה כן או לא ואפילו להנחות אותה לזכור תשובה זאת להבא. (כדי שלא תשאל שוב ושוב). מקווה שעזרתי. בהצלחה.

itaf10

New member
כל זה ברור ... לא קבלתי תשובה לשאל

לשאלתי העיקרית. האם עלי למלא את כל הפרטים לרגיסטרי. לגבי סעיף עדכון האם עלי לסמן לאפשר לעדכן? ועוד, מדוע לא ניתן להמשיך בNEXT כמקובל? הוא לא מודגש...

belly

New member
תשובה

אני לא זוכרת את השלבים של הרישום. אתה לא חייב לסמן הכל אבל תנסה לסמן עד ש"יואר" כפתור ההמשך. ישנם פרטים שחשובים ליצרן התוכנה ועליך לענות עליהם. בכל אופן, יש לך בעיה כל שהיא לסמן הכל? זאת גם ככה תוכנה חינמית...

itaf10

New member
גם לאחר מילוי הפרטים לא ניתן להמשיך

NEXT לא מודגש (אפור) . סגרתי את כל החלונות ובכל זאת מתעקש לא להמשך... מה עושים? מוזר !!!! (יש לי רק את אייקון ההתקנה על שלחן העבודה. האם צריך להיות גם התוכנה? כלומר עוד אייקון נוסף?) ההורדה היתה בסדר.

itaf10

New member
המשך

בצד ימין למטה ליד Back´ Next יש גם BUY PRO. האם התוכנה שהורדתי שייכת לפרו? אני כבר מבולבלת לחלוטין...

jumpgate

New member
BUY PRO

בזמנו הסברתי לך על ZONE ALARM ומגבלותיה, וציינתי שכדי להשיג יכולת הגנה יותר מתוחכמת צריך תוכנת FIREWALL יותר מקצועית. ZONE ALARM PRO היא דוגמא לתוכנה רצינית יותר בעושה את כל מה ש ZONE ALARM הבסיסית עושה, ועוד הרבה יותר. אבל - היא לא חינם. מכיוון ששתי התוכנות שייכות לאותה חברה, החברה מעודדת אותך לרכוש את הגרסא המקצועית. העובדה שיש לך את הקישור דווקא מצביעה שאת עובדת עם הגירסא הבסיסית של התוכנה.

itaf10

New member
כך באמת שיערתי... אבל מדוע יש לי

חסימה להמשך ההתקנה? אינני מעונינת לקנות בשלב זה את התוכנה המשופרת אסתפק בינתיים בבסיסית. מה קורה עכשיו? מה עושים? איך ניתן לעקוף ולהתקין רק את הבסיסית.

natoosh

New member
אני ממליצה בחום

על BlackICE תוכנה מצויינת ופשוטה שעושה לי את העבודה בלי יותר מדי קינפוגים. צרפתי חוות דעת של קפטן אינטרנט שחושבים כמוני...

dudil

New member
קצת מוזרה ההשוואה

איך נעשתה הבדיקה? מוזר שתוכנה מנצחת גורמת לירידה בביצועים. יש לציין שזון אלארם זוכה בכל הירחונים בחו´ל בשבחים.

AfiComp

New member
איך גנבת לי את ההודעה ../images/Emo8.gif

כמה דברים: א. זון אלארם (אפילו בגרסה החופשית) נחשבת ל-"קיר האש" הטוב ביותר, והיא בהחלט מומלצת בחום. ב. עד כמה שהיא מומלצת בחום, במידה ומחליטים לוותר על שירותיה, יש לה לפעמים נטיה "לחרבן" את כל התקשורת לאינטרנט. אבל לא תמיד, לרוב רק בגלל הסרה כושלת. בהתחשב בסעיפים א´ ו-ב´ עדיין נשארת עומדת בפני ההחלטה על איזה פתרון הגנתי ללכת. המוצר של נורטון (בגירסתו האחרונה) עושה יופי של עבודה, והוא מאד "ידידותי לסביבה" וזאת גם הסיבה שהוא זוכה לביקורות טובות מאד ברוב המבחנים, אבל - הוא עולה כסף. ולסיכום כמה דברים ל-natoosh - 1. מזמן הפסקתי להתרשם מה"מבחנים ההשוואתיים" של קפטן אינטרנט (למרות שאני עדיין נהנה לקרוא את המאמרים שלהם מדי פעם...). סתם כדוגמה - חיזרי שוב ללינק שנתנת להשוואה, ולחצי על הקישור ל"טבלה המסכמת" - הם אפילו לא הצליחו להתאים את תמונת המוצר לשמו ! 2. בלינק הזה, תוכלי לקרוא מה כותב סטיב גיבסון (אחת מאוטוריטות האבטחה ברשת העולמית) גם על BlackIce וגם על ZoneAlarm, כמו כן תוכלי לבדוק את יעילות הפייר וול שלך כלפי חדירה חיצונית, וגם להוריד את תוכנת סימולצית הטרויאני שלו ולבדוק איך הפיירוול שלך מתמודד עם תוכנות שמנסות "להתקשר הביתה" ולדווח על כל מיני דברים שמתרחשים אצלך במחשב (בגירסת המבחן המעודכנת הזאת, לא רק ש-BlackIce נכשל, אלא ש"התיקון" שלהם לחורים שנמצאו ע"י גירסת הבדיקה הראשונית, בעצם חסם ספציפית את הכתובת והפורט הספציפים בשרת של GRC, אליהם הייתה תוכנת הבדיקה מנסה להתקשר). בברכה, AfiComp

dudil

New member
גם מקום נחמד כדי לבדוק האם

ה-FIREWALL שלך עושה את עבודתו. https://grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2

dudil

New member
אופס, לקח לי דקה לכתוב את ההודעה

וכבר נתת את הלינק 1-1 :)

AfiComp

New member
דבר ראשון ../images/Emo13.gif ודבר שני...

בעקבות כל הדיון, החלטתי שהגיע הזמן להחזיר את הזון-אלארם לעבודה על המחשב שלי במעבדה, וכמובן שהוא עבר את כל ה"מבדקים לקצונה"
בברכה, AfiComp

דניאלה66

New member
אם אין לך חיבור מהיר את לא חייבת../images/Emo36.gif

בכלל את הפייר וול , מספיק אנטי וירוס עדכני מבית טוב . במילא הIP שלך כל אתחול משתנה ובחלונות 98 מי לא עושה אתחול כל כמה שעות ? אז החשש לפריצה למחשב הוא סיכוי קלוש . בעלי החיבור המהיר אכן חשופים לפריצות מאחר והIP שלהם קבוע . לכן הם זקוקים לתוכנות פייר וול יותר מאלו הגולשים בחיבור מודם רגיל .

itaf10

New member
ובכן, העקשנות לפעמים משתלמת ../images/Emo45.gif

לאחר מאמצים ונסיונות רבים, הפתרון היה פשוט מאוד. סתם שירבטטי אותיות וזה תפס... "לגולם פתרונות" תודה על העזרה המורלית שנתתם לי... מקווה שהכל יעבוד אצלי בסדר. התקנתי וזה עובד
מקווה שלא אזדקק יותר לתמיכתכם בנושא, במידה וכן, אשמח לכל עזרה אפשרית.

למעלה