דחוף בהול...

ozzz64

New member
מה הזוי פה?

מה חשבת שגברים מדברים רק על כדורגל עם בירה ביד?

seymore butts

New member
זה עדיף על נשים מסויימות שהכרתי

שהיו מתאפקות ומתאפקות ומתאפקות ולא מפליצות....ובסוף הכל היה משתחרר בענק באמצע הרימינג....

איכ

אני לא יודעת מה יותר מהגעיל, החלק הראשון של ההודעה שלך, או השני

seymore butts

New member
וההודעה המקורית שלך שאליה הגבתי

היא לעומת זאת שיא העידון והרכות....

seymore butts

New member
צודקת. אני באמת צריך להשתחרר קצת

מחכה למישהי שתעזור לי עם זה עם סשן רימינג חביב....

פנומן 72

New member
עזוב רימינג - מה עם גולדן שאוור ?

סקס כבר לא מעניין, הא ? התחלנו עם הסטיות ? ...

פנומן 72

New member
מזקיר לי שיר שכתבתי בנושא

מופיע בבלוג שלי. ביום שהיא הפליצה יוֹסִי הַשָּׁמֵן אָהַב מְאֹד אֶת חֵן וּכְבָר לִפְנֵי שָׁנָה הָלְכוּ לְהִתְחַתֵּן וּמֵאָז דָּבָר אֶחָד הִפְרִיעַ לוֹ לִישׁוֹן עַל מַחְשָׁבוֹת שֶׁל מִי הוּא שֶׁיָפְלִיץ רִאשׁוֹן חָלְפוּ לָהֶם חָדְשָׁיִם וְיוֹסִי לֹא שָׁמַע אֶת חֵן אֲהוּבָתוֹ מְשַׁחְרֶרֶת אֶת בִּטְנָהּ לָכֵן הוּא הִתְאַפֵּק, אֶת מְעָיו עָצַר וְאֶת מִטְעָן הַגַּז שֶׁבּוֹ הִכְנִיס לְמַעֲצָר בֵּינְתַיִם זְמַן חָלַף עָבַר, לֹא שָׁמַע וְלֹא הֵרִיחַ אַךְ לְהִתְאַפֵּק הוּא נִסָּה וְגַם הִצְלִיחַ אֶלָּא שֶׁיּוֹסִי הַשָּׁמֵן הָיָה פָּחוֹת שָׂמֵחַ כִּי בְּכָל הַזְּמַן הַזֶּה הִמְשִׁיךְ וְהִתְנַפֵּחַ חָשַׁב הוּא לְעַצְמוֹ: אֵיזֶה עַם מוּזָר הוּא זֶה נָשִׁים שֶׁיְּכוֹלוֹת שֶׁלֹּא לִרְעוֹם אֲפִלּוּ חֳדָשִׁים וְשׁוּם דָּבָר אֲשֶׁר תֹּאכַלְנָהּ עֲלֵיהֶן לֹא מַשְׁפִּיעַ כְּשֶׁהוּא לְגֹדֶל צֶפֶּלִין עוֹד רֶגַע וּמַגִּיעַ וְכָךְ בְּיוֹם בָּהִיר אֶחָד נִשְׁמַע לְפֶתַע פּרְרְף כָּזֶה חָלוּשׁ, כָּזֶה בַּיְשָׁן, הִגִּיעַ וְחָלַף אַךְ בִּשְׁבִיל יוֹסִי הָיָה זֶה רֶגַע נִצָחוֹן כִּי לֹא הוּא הָיָה זֶה שֶׁהִפְלִיץ רִאשׁוֹן וּמִבְּלִי לַחֲשֹׁב יוֹתֵר מִדַּי אִמֵּץ הוּא אֶת מְעָיו וּמוּל חֵן, הַבַּחוּרָה אֲשֶׁר הֲכִי אָהַב נָתַן הוּא ווָאחָאד נְפִיחָה אֲשֶׁר הָיְתָה לוֹ לְרוֹעֵץ כִּי מִן הַשִּׁחְרוּר הַזֶּה הַתַּחַת הִתְפּוֹצֵץ וּמֵאָז וְעַד הַיּוֹם נוֹפְחִים לָהֶם הַשְּׁנַיִם וְאַף הִמְצִיאוּ לְעַצְמָם כַּמָּה מִשְׂחָקֵי מֵעַיִם אַךְ הַדָּבָר הֲכִי יָפֶה בְּכָל הַמַּחֲזֶה שֶׁאַחֲרֵי הַנְּפִיחָה יוֹסִי שָׁב לִהְיוֹת רָזֶה

seymore butts

New member
זה טוב, אבל לא מצוין

ואתה יודע מה חסר כדי לעשות את ההבדל? בית נוסף על רימינג שבעקבותיו גם הבחורה שבה להיות רזה...

למעלה