דחוף.... בבקשה!

oreet22

New member
דחוף.... בבקשה!

שלום לכולם, אני התקבלתי לרפואה באת"א, אחרי שכבר התקבלתי להנדסה ביורפואית ושילמתי את המקדמה, הם שלחו לי פנקס תשלומים של שכ"ל אבל לא עשיתי בו שום דבר, לא שילמתי את התשלום הראשון כי לא התקבלתי עדיין לרפואה, חוץ מזה שאחרי שקיבלחתי את הפנקס, עשיתי ביטול הרשמה חלקי להנדסה ביורפואית והחזירו לי את המקדמה, עכשיו אחרי שהתקבלתי לרפואה במאוחר שילמתי את המקדמה, אבל עדיין לא שלחו לי משהו בכדי להירשם לקורסים.......(האם הייתי צריכה לשלם את התשלום הראשון בפנקס ע"מ שארשם לקורסים??? פשוט אני לא יודעת מה לעשות עם פנקס התשלומים הזה, האם ימציאו לי פנקס חדש או מה.......? נא עזרתכם (לכל מי שיודע משהו בקשר זה).

יעלד12

New member
להירגע...../images/Emo24.gif

יש אנשים שהתקבלו הרבה לפנייך והאוניברסיטה לא שלחה להם בכלל פנקס, וכמובן יש את אלו שמתקבלים שבועיים לאחר תחילת שנת הלימודים, וברור לך שגם עבורם יהיה רישום לקורסים.. לא להילחץ. אם שילמת את המקדמה לרפואה לאחר שהודיעו לך שהתקבלת, אין בגדול ממה לדאוג. מה שכן- יום שלישי על הבוקר, לבדוק במרכז למרשם או עם פנינה, שהכול בסדר, שרואים ששילמת וכו'. בגדול לא זכור לי שממציאים פנקס חדש, פשוט ממשיכים לשלם את יתרת שכר הלימוד מהפנקס. בהצלחה! יעל

nitzan111

New member
חשבתי שאני היחידה שערה

בשעות כאלה

יעלד12

New member
../images/Emo24.gif

חזרתי לישון אחר כך... הקטנה לא הסתגלה עדיין לשעון חורף והיא קמה בחמש וחצי (שאצלה זה שש וחצי). סיוט. מקווה שחזרת לישון... יעל

nitzan111

New member
גם אני לא התרגלתי עדיין../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

קמתי בחמש ורבע, טיילתי עם הכלב(
) והתחלתי ללמוד מילים באנגלית לפסיכומטרי
האמת שאני קצת עייפה אבל אני חייבת ללמוד מתמטיקה. תודה

למעלה