דחוף -בבקשה !!

רינס

New member
דחוף -בבקשה !!

מישהו יודע מה הכוונה לשכונה המשטרתית בשמשוני ? ואיזה רחובות שייכים לצבאי בשמשוני? המון תודות רינת

אמץ

New member
צבא ומשטרה...

הצבאי זה בעיקר בין דוד אלעזר לבר לב. והמשטרה זה בעיקר בין בר לב לצנחנים. זה לא ממש מדויק, כי השכונה לא ממש מלבנית. ואם תטיילי באיזור הרחובות האלה - מה שמצופה ב"שפריץ" זה צבא ומה שמצופה באבן ירושלמית זה משטרה.

אמץ

New member
אני גר בצבאי

לא מכיר את איכות הדירות במשטרה. וגם בצבאי זה מחולק למתחמים שכל אחד נבנה ע"י קבלן אחר (למרות שהמבנים והמפרטים זהים) ותלוי איזה קבלן בנה את הבית. אני אישית, מרוצה אצלנו. אצלנו הדיירים עדיין מאוגדים בעמותה, למרות שכבר לא נדרשת הרבה פעילות משותפת ובטח תפורק בקרוב. אני חושב שעמותת המשטרה כבר פורקה.

רינס

New member
לי זה משנה כי שמעתי שבשתיהן

יש בתים פרטיים עם מרתף להשכרה בדיוק מה שאני מחפשת ורציתי לדעת באיזה רחובות מדובר ,

הפרוייקט המשטרתי

בפרוייקט המשטרתי יש דירות גן , שיש להן מרתף - מדובר ברחוב חטיבת הצנחנים ומרדכי מכלף. באופן כללי פרוייקט מאוד מוצלח, דירות גדולות יחסית , קבלנים טובים. גם העמותה של המשטרה עדיין לא התפרקה. בהצלחה.

בשני הפרוייקטים יש גם קוטג'ים

כשביררתי מחירי שכירות , זה עמד בין 800-1000 דולר לחודש. לא בכל הקוטג'ים יש מרתפים. תסתכלי בעיתונות המקומית יש דיי הרבה פרסומים .

למעלה