דחוף בבקשה

itaf10

New member
דחוף בבקשה

כיצד אני יכולה להגדיר את Windows Media Player כברירת מחדל אוטומטית להשמעת תקליטורי שמע???? מערכת הפעלה WIN.ME עברית. משהו השתבש עם הכנסת תקליטורי שמע (שירים). עולה ה-Winamp (הוא מיועד להורדת שירים מהאאודי בלבד). בתודה מראש

עוד אפשרות...

תפתחי את סייר החלונות שלך ולכי לאחד השירים.. תלחצי SHIFT + קליק ימני על הקובץ (לא לשכוח לבטל תוכניות שפועלות על הSHIFT כגון בבילון אם הוא מוגדר כך..) בכל אופן.. יפתח לך תפריט ביחרי ב´פתח באמצעות´ ותבחרי מתוך הרשימה את המדיה פלייר סמני את הריבוע הקטן של ´השתמש בתוכנית זאת תמיד בפתיחת קובץ זה´ ותאשרי.. במידה וטעית.. חיזרי על התהליך מחדש..

itaf10

New member
לא הבנת את הכוונה שלי

אני מעונינת שבכל פעם שאני מכניסה תקליטור בכונן התקליטים, שמדייה פלייר תפתח אוטומטית ותשמיע דרכה את התקליט ולא הווינאמפ. בכלים, אפשרויות, תקליטור שמע, לא מופיע סעיף כזה. אולי משהו יודע היכן עלי לסמן???? בתודה

nir vardi

New member
פתרון אפשרי.

תפעילי את windows media player ותלכי ל Options ותלכי ל Formats ותסמני את מה שאת מעוניית בו. בהצלחה.

duke4you

New member
תשובה

בכל פעם שאת מתקינה תוכנת אודיו חדשה, היא "לוקחת פיקוד" על השמעת השירים, כל עוד לא ביטלת את האפשרות. בגלל שתוכנת winamp הותקנה אחרי תוכנת media player אז היא "לקחה פיקוד". לכן תעשי את מה שניר ורדי אמר, כנסי לtools-> option -<formats וסמני וי על הכל, במיוחד את cd audio track. אם זה לא עובד, פשוט להתקין את media player מחדש.

itaf10

New member
אתה יכול להעלות לי תמונה?

בכלים, אפשרויות, יישום את האפשרות הזו? הפעלה WIN.ME עברית.

itaf10

New member
אז ככה

הורדת השירים לווינאמפ הם קובץ MP3 . אם אסמן את סוג הקובץ הזה,כל השירים גם מהתקליטור וגם מההורדה ירדו אל המדייה פלייר. (מסכים איתי?) אני מעונינת להפריד בין השנים. הווינאמפ להורדת השירים (MP3) והמדייה פלייר להשמעת תקליטי שמע שרוב המקרים הם MP3. כך היה לי לפני מספר ימים. משהו השתבש ואני לא יודעת מה??? הכנסתי תקליטור, שני התוכניות עלו עם רשימת התקליט, ו השירים שהורדתי נמחקו מהווינאמפ. צריך לבטל את האפשרות שעם הכנסת התקליטור שהווינאמפ יעלה. איך עושים את זה. צעד צעד בבקשה.

duke4you

New member
תשובה + תמונה

אז אני מבין, את רוצה שתוכנת הmedia player תפעל רק כאשר תכניסי לcd rom תקליטור מוסיקה (לא mp3). אם כן, סימני וי במקום המסומן בעיגול שבתמונה.

itaf10

New member
כמה פשוט@ תודה על המאמץ וההשקעה

כמה פשוט, בטלתי את האפשרות של הפעלת תקליטורים דרך הווינאמפ. מה נותר???? המדייה פלייר

ST

New member
דבר ראשון - תעבדי עם ההוראות+התמונה

(זה יהיה הכי קל) ואני אומרת מראש- לי יש Windows 98 אז אולי לא הכל יראה אותו הדבר... עכשיו, לעבודה: לכי ל-Shortcut של התוכנה [זה אמור להיות ב-התחל --> תוכניות --> עזרים --> Entertainment (לא זוכרת כרגע מה זה בעברית)] כפתור ימני --> Properties ושם- תעתיקי את השורה שכתובה ב-Target (ולא לשכוח להוריד את ה-" בשני הצדדים) עכשיו, תסגרי את החלון (Cancle) לכי ל´המחשב שלי´ View Folders option ושם ללשונית File Types שם לכי ל-CD Audio (1 בתמונה המצורפת) ואז ל-Edit (2a בתמונה) ושוב ל-Edit (3a בתמונה) ושם ב-":Application used to perform action" (3b בתמונה) תדביקי את ה´כתובת´ של הקובץ שהעתקת מקודם מה-Target... עכשיו אישור שוב אישור ולבסוף.... אישור זה אמור לעבוד מקווה שלא סיבכתי יותר מדי... ואגב, תיזהרי שם עם השיוכים.. לרשום כל דבר שמזיזים, כדי שאם לא עובד - תוכלי לתקן, ולהחזיר למצב הקודם (שגם אם לא היה הכי טוב, לפחות עבד...) זהו... לילה מקסים! ושנשמע בשורות טובות, אסתי.

למעלה