דחוף!! בבקשה

דחוף!! בבקשה

אני ואשתי עומדים לפני גירושין. מצידי לא עשיתי שום צעד, דיברנו על נישואים בהסכמה, אך דיבורים לחוד ומעשים לחוד. שמתי לב לאחרונה לכל מיני מסמכים שנעלמים לי, והבנתי שיצרה קשר עם עו"ד. עכשיו מצאתי מסמך מעו"ד שלה הממוען ללשכת המקרקעין ובו בקשה דחופה להוציא נסח על הבית שרשום על שם שנינו. ברור לי שאי חייב לגשת לעו"ד דחוף ככל האפשר, אך אנא תרגיעו אותי. למה היא צריכה את הנסח הזה, מה זה ייתן לה? הרי הבית רשום על שם שנינו. והאם על סמך בקשה דחופה להוצאת נסח אתם יכולים להעריך מה כוונתה של אשתי ושל עורכת הדין שלה לעשות בעתיד הקרוב. בנוסף מצאתי אצלה צילום של טופס שהכותרת שלו היא: הרצאת פרטים בתביעה למזונות מה זה ??????? אני כל כך מבולבל, ולא יודע מה לעשות כרגע. כמה שאני תמים לפעמים. דבר ראשון שאני מחר בבוקר זה לגשת לעו"ד. תודה מראש לכל מי שמגיב. את ההודעה פירסמתי במספר פורומים ע"מ לקבל מקסימום תגובות.

כן1

New member
תגובה

הי ממה שכתבת ניתן להבין שאשתך עומדת להגיש תביעת מזונות ויתכן שגם תביעה בנושא הרכוש כדאי ורצוי לדבר איתה ולראות לאן אתם הולכים ניתן לנהל את הליך הגירושין באמצעות גישור דבר שיחסוך לשניכם כספים רבים ויוביל ללא ספק לתוצאות טובות וניתן כמובן לנהל את ההליך בבית משפט אם תרצה לקבל פרטים על הליך הגישור אתה מוזמן להיכנס לאתר www.pixelit.co.il/law בנוסף הייתי ממליצה להתייעץ עם עורך דין העוסק בתחום ולראות היכן אתה עומד אל תילחץ אבל כדאי שתפעל בעניין הזה בהצלחה גל עו"ד ומגשרת

תודה

גם אני מעדיף לעשות הכל בדרכי שלום. אין לי שמץ של מושג מה היא רוצה ממני. אין לי שקל בכיס, הכל הולך לבית. אני חי כמו דלפון והיא חוגגת. היא ממש מתעללת בי, ממש ככה, ואף אחד לא עושה כלום. מספיק שהיא תגיד איי וערוץ 2 אצלי בבית. ככה זה שכולם לטובת הנשים. בכל אופן מחר אני אצל עו"ד, מקווה להיות חכם יותר. ת ו ד ה .

תקנות סדר הדין האזרחי

בבית המשפט לענייני משפחה - כאן. אשתך עושה שעורי בית, אולי גם פתחה כבר תיק. בהודעותיך הקודמות, שהראשונה בהן מצהירה שאתם בהליכי גירושין, סיפרת שנועצת בעורך דין. שים את הפורומים בצד וחזור אל עורך הדין. נסה להביא את אשתך להליך של גישור או פישור. לחלופין, אם לא פתחה עדיין תיק ואתה רוצה להשיג יתרון - הזדרז לעשות זאת. מאידך אולי תרצה לדבר איתה גלויות ולשים את כל הקלפים על השולחן - זה תלוי בך - אבל עשה גם אתה את שיעורי הבית, בהדרכה משפטית מקצועית. בהצלחה

למעלה