דחוף את עזרתכן

דחוף את עזרתכן

צריכה שם של רופא נשים שמבין טוב באנדו לא חפפן לא סדיסט אם אפשר כפיל של סוריאנו או שטוקהייים בקופת חולים כללית אזור המרכז אשמח לתשובות יש לנו חברה בצרה הגיעה מחו"ל ונתקפה בכאבים נשלחה לבלינסון וללא הצלחה שם......כמובן חולת אנדו

נעמי 17

New member
בבלינסון יש את פרופסור גולן

חוקר אנדו, ומקבל פרטי , מכבי ,ויתכן גם של הכללית יש לו קלינקה בת"א. שווה בדיקה פרט לכך שולמן- פרטי בלבד ברמת החייל. זה מה שאני יכולה כרגע אם את רוצה טלפונים תגידי

yaelma1

New member
ד``ר עופר גונן

אם את רוצה וכפר-סבא זה מספיק מרכזי אז הוא מקבל במרכז אהרוני במסגרת הכללית אם את רוצה אשלח לך מסר עם הפרטים.

נעמי 17

New member
פרופסור גולן

כאן מתוך דפי זהב עד כמה שאני זוכרת הוא מקבל גם מהכללית בכל אופן הוא עשה לי מעקב בעבר, מנהל מחלקה בבלינסון, מכיר אנדו היטב. תעדכני אותנו.... לא מזמן התפרסמה כתבה על אנדו שהתפרסמה גם בפורום או בימי הקומונה, הוא היה המרואיין.

מכירה אותו טוב

הייתי מטופלת שלו ולצערי הרב הוא היה אחד מאלה שאמרו לקחת משככים .... אחרי שחזרתי מלפרסקופיה ואמרו לי שיש לי הדבקויות (אז לא הבנתי את המשמעות) על צד שמאל הוא אמר לי לא נורא יש לך צד ימין. וכן ראיתי את הכתבה ההיא ומאוד הופתעתי איך אצלי הוא לא טרח אפילו לומר את המילה אנדו'....ושלח אותי לעשות מיליון בדיקות כולל בדיקת חום השחר ....לי הוא דפק את החיים בשבילי הוא לא רופא ובטח לא בשביל החברות שלי... מצטערת לאכזב

נעמי 17

New member
באמת?

אני הכרתי צדדים אחרים שלו, אבל למען האמת הגעתי אלו מאובחנת .....

rinah38

New member
פרופ' גולן?

מה - הוא עבר לבילינסון? חשבתי שהוא בוולפסון...

ר ו מ י ה

New member
בבלינסון יש את ד"ר ניטקה

מנהל מחלקת נשים וכירורג מצויין שהציל אותי פעמיים מלפרוטומיה. הוא מבין באנדו', אך אינני יודעת האם הוא מקבל רק דרך ביה"ח או גם דרך מרפאות כללית. שווה בדיקה.

עדכון

היא שוחררה הביתה כשנתנו לה שם של רופא ואמרו לה שיש לה ציסטה ... כמה מפליא? ונחשו מה אמרו לה עוד.....שהרופאים שהכי מבינים באנדו' נמצאים בתה"ש.... ראו איזה פלא - את זה לא ידענו...

reutha1

New member
אני שייכת לכללית ונותחתי עי' ניטקה

בבלינסון, יכול להיות שניתן לבקש תור להתייעצות אצלו בביח'.

ליבי1977

New member
אני לא יודעת אם הוא קשור לכללית אבל

אני מטופלת אצל פרופ' דיקר במדיקל סנטר בהרצליה (ובנוסף הולכת מדי פעם גם למחלקה בתל השומר
ככה בשביל המעקב) פרופ' דיקר הוא איש מקסים שמבין המון באנדו (משתתף בכנסים וכו') גם סוריאנו אמר לי שדיקר ממש בעיניינים ורופא מצויין. חוץ מהמקצועיות שלו הוא איש שקט ועדין... לא מלחיץ ואנטיפט... הוא בעיקר יודע לה קשיב....ויש לו סבלנות להסביר ... מומלץ!! מומלץ!! מומלץ!!

שבי69

New member
גם אני טופלתי אצל דיקר אבל העיפו

אותו מהבית חולים שעבד, כי הוא זייף מחקרים, שכביכול עשה כדי להתקדם. מאותו רגע עזבתי אותו. אם הוא עשה דבר כזה, האמון שלי בו ירד

ליבי1977

New member
אני דווקא שמעתי שהעלילו עליו

לא נראה לי בן אדם שיעשה את זה את יודעת, יש אנשים קנאים, ממורמרים שרק חיכו לרגע שהוא יעוף... מיילא לי הכי חשוב שהוא מקצועי ועדין וסבלני ומבין עניין

רופא מעולה

כבר המלצתי כאן בפורום ד"ר (יתכן שכב פרופ') שניידר דוד מקבל בכללית בלוד באסף הרופא ועם משלים באסותא לא ססאדיסט - גם לא חבר אבל מבין סבלני וידו לא קלה על הסכין

למעלה