דחוף! אני חייבת עזרה!

דחוף! אני חייבת עזרה!

היי, אני בת 15 ובשבוע האחרון התחילו להופיע אצלי טיקים כאלה מתחת לעין שמאל.... הם מתחילים בדרך כלל באמצע היום, וכשהם הם מתחילים הם חוזרים כל דקה ובאים והולכים. (למשל היום, ישנתי, קמתי, ורק באמצע היום בלימודים (נגיד שעה שלישית) הם התחילו... לא כל הזמן אבל הם באים הולכים כזה...) אני ממש בלחץ מזה וזה מרגיז אותי שאני לא יכולה לשלוט בזה! אני גם מתפאדחת שאולי ישימו לב לזה. מה גם שזה ממש מוזר כי עד היום לא היה לי דבר כזה , ואני ילדה בריאה מאוד (טפו טפו) הראייה שלי 6-6 , וקראתי שזה לא נובע מלחץ או משהו , אבל בכל זאת אני אקבע תור לרופא. אבל מישהו כאן יודע מה זה ? היה לכם דבר כזה ? ואם כן זה נעלם מתישהו? לאיזה רופא גם לקבוע? רופא עיניים? בבקשה תענו לי ... יום טוב!

טיפול בטקים

כהומאופתית יוצא לי לטפל הרבה מאד באנשים (ילדים ומבוגרים) שסובלים מטיקים. אני יכולה לומר לך כמה דברים- 1. ככל שתכנסי יותר בלחץ מהבעיה היא עלולה להתגבר.....לכן עליך לנסות להרגיע את עצמך בכל דרך אפשרית. 2. אין שום סיבה ללחץ - זו לא מחלה קשה. זה לא מסוכן וזה לא כואב. (נכון, זה מאד לא נעים ומפדח) 3.אין לך מה ללכת לרופא כי אין לו שום יכולת לטפל בזה. פשוט אין לזה תרופות יעילות בתחום הרפואה המערבית. 4.אם את ממשיכה להיות מודאגת חפשי הומאופת טוב בסביבתך כי זה עובד בטוח. אני מצרפת מאמר בנושא שישפוך עוד קצת אור על טיקים וטיפול הומאופתי כל טוב עירית

עוז46

New member
לנחום?

אין איזו נקודת טריגר לטיקים? כמה שזכור לי יכול לנבוע מנקודת טריגר.לא זוכר איפה.?

ממתי אני מומחה לטריגרים?

צריך לפתוח ת'ספרים - לא יצא לי לטפל בזה ישירות מעולם... באופן כללי הייתי עובד באקטיבציה על כל שרירי הפנים(כולל את אלה שצריך להכנס דרך הפה כדי להגיע אליהם) ומחפש טריגרים על כולם ולא רק על זה שבספר(אם בכלל) כתוב שגורם לטיקים...

טאוֹ

New member
אתה לא? אז מה אתה עושה פה?! ../images/Emo12.gif

זו שערורייה שהבאנו אותך לכאן על תקן מומחה לטריגרים, עם מרצדס צמוד ולשכה בשכונת ממילא, ובסוף מסתבר שאתה בכלל ספציאליסט באקטיבציה של שרירי הפנים.

טאוֹ

New member
אתה עוד כאן?

אם כן, אז תן לי שוקו-בננה. ותעשה את זה בשמונה, אני מנהל פורום.

אני לא קונה

אני מקבל מהאלפרונים ציידנית עם קרטיבים ומחזיר להם אותה ריקה(+הכסף) ומקבל מהם משכורת של 18 שקל לשעה(+את הרגליים שלי שלמות) עסקה משלמת לא?

desdusa

New member
עזרה

שלום היתה לי בדיוק אותה בעייה וטיפול של מסז שוודי ממש עזר לי וחזרתי לתפקוד רגיל הייתי אצל מטפלת מלאך שממש החזירה לי את החיים אני ממש ממליצה לך לנסות עם את מעוניינת המייל שלי הוא [email protected] שלחי לי מייל עם את מעוניינת ואני ישלח לך את המספר שלה (היא מבאר שבע )

היה לי משהו דומה

לפני כמה שנים. הסתסבר שזה היה מחסור בויטמין כלשהו. אם אני לא טועה ויטמין B12. התחלתי לצרוך את הויטמין החסר וזה פתר את הבעיה. אולי כדאי לבצע בדיקת דם לבירור מחסור בויטמינים.

למעלה