=( דחוף! אני חייבת עזרה

=( דחוף! אני חייבת עזרה

היי שלום אני לא יודעת לאיזה פורום זה שייך כי הסתבכתי פה קצת עם הפורומים אז כתבתי את זה פה.. אני בת 17 ואני כבר חודש אם לא חודשיים בקושי אוכלת!!(אני אוכלת בכוח) אין לי תאבון לכלום. אני רואה אוכל ויש לי בחילה נוראית. אם אני לא אוכלת הבטן שלי כואבת רצח משהו לא נורמלי אז בשביל להעביר את הכאב אני צריכה לאכול!! אבל אין לי תאבון ואם אני רואה אוכל אני מסוגלת להקיא. זה כבר הרבה זמן ככה, ואמא שלי כבר דואגת לי אז היא לקחה אותי לרופאת משפחה לפני שבועיים בערך והרופאת משפחה הפנתה אותנו ל"גאסטרו" משהו כזה כדי שיבדוק אותי. התור לגאסטרו הוא רק בעוד חודש!! אני אמורה לסבול ככה עוד חודש, וזה כאב בלתי נסבל =( אני לא רוצה לאכול, אני התחלתי לשנוא אוכל, לא בא לי לאכול וזה עושה לי כאבי בטן וכאבי ראש. אם זה חשוב אז לא היו לי שום בעיות אכילה אף פעם. יש לי הרבה מאוד סחרחורות, כאבי בטן כל יום, כאבי ראש כל הזמן חם לי ומה לא? אבל אני כן שותה הרבה. נראה לי זה מקרה אבוד, אני חושבת שזה יותר פסיכולוגי אבל אני לא יכולה להתחיל לאהוב לאכול זה עושה לי בחילה, אני אוכלת בכוח כדי שלא יכאב לי הבטן, תעזרו לי מה לעשות? =( אני כבר מפחדת שיהיה לי אולקוס (או איך שלא כותבים את זה) אם זה לא שייך לפורום הזה אז תגידו לי איפה לכתוב (= תודה =)

זה באמת לא הפורום המתאים

אנא פני לפורום גאסטרו ילדים או לפורום תזונה ודיאטה או לשניהם. רפואה שלמה

Shame in you

New member
מנסיון אישי

תכריחי את עצמך לאכול. גם אם זה יעשה לך רע, תמשיכי. את חייבת לאכול, אם לא ארוחות שלמות אז לפחות משהו.

למעלה