דחוף !!!! אלכימאי !!!!!

DragonLord1

New member
דחוף !!!! אלכימאי !!!!!

שלום לכולם חובבים יקרים שלי . מה שלומכם ?! זקוק לעזרה, אני יודע שזה מוזר שאני לורד הדרקונים אבקש עזרה אבל: אני מחפש לדעת איך איפה אני יכול למצוא תיאור של דמות אלכימאי ומה הנתונים שלה למשחק AD&D 2ND EDITION ? או במילים אחרות : אני מחפש דף המסביר על מקצוע האלכימאי (כמו לוחם קוסם וכו') ומה דרישות ראשיות וכוי"ב . כל מידע התקבל בברכה. תגובות ולינקים נא לשלוח למייל שלי [email protected] בברכה, מלך הדרקונים האפלים. שיש לו עניין קטן באלכימאים :)

DDN

New member
היה מקצוע כזה?

נראה לי זה פשוט קוסם אם יכולת ליצור חפצי קסם מוגברת. אבל אני לא זוכר שהיה כזה במהדורה השנייה. אולי במדריך המושלם לקוסם.

DragonLord1

New member
אלכימאי

היה מקצוע כזה הוא לא הופיע רשמית בספר השחקן של AD&D. הוא מופיע עם דמויות שונות כמו מתנקש, קשת, לוחם מוות וכו'. הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא אותו.... אני מחפש באינטרנט בכל אתר מכובד של D&D/AD&D וזה לא מצליח הדבר היחיד שמצאתי אותו לגרסה D&D הראשונה והשלישית (וזה לא מתאים לי) אני מחפש לגרסה 2 AD&D. לכן אני זקוק לעזרה ... אם משהו ראה,שמע, או יודע לאן נעלם האלכימאי בבקשה תעזרו לי למצוא אותו. בברכה, מלך הדרקונים האפלים שיש לו עניין קטן עם האלכימאי.

רמץ

New member
כמו ב-Heroes of Might & Magic III?

לא שמעתי על מקצוע כזה ב-D&D - ודאי שלא ב-AD&D... אם מה שאתה מחפש הוא אלכימיה, קח את המיומנות. אם מה שאתה מחפש הוא הקוסם לוחם, תשקיע עוד דרגה בלוחם. לחלופין תוכל לנסות להמציא כזה עם השה"מ שלך. וחלאס עם ה"דחוף!!!" הזה כבר!

DragonLord1

New member
אוקיי הפעם זה לא דחוף :)

לפני זמן רב אני זוכר בוודאות שראיתי דמות שכזאת. הנתונים שלה זהים לקוסם מבחינת גלגל"צ ונק"נ. כמו כן יש אפשרות להיות או אלכמאי לוחם (שאז הוא מקבל יותר נק"פ) רק שאינני זוכר כמה. חוץ מזה לאותה דמות יש טבלאות לחישוב הנוסחאות וכמה ימים יקח לו להכין שיקוי. אני יכול לומר בוודאות כי קיימת דמות כזאת רק שאינני מוצא אליה שוב את המידע הנדרש. זקוק לעזרה. ! בברכה, מלך הדרקונים האפלים שיש לו עניין קטן באלכימאי.

אלדריון

New member
ובכן,

בספר Skills& Powers היתה אסכולה חלופית של אלכימיה, שנתנה למשתמש בה יכולת להכין שיקויים ביתר קלות, ובדרגות נמוכות יותר. מצד שני, הוא נאלץ להשתמש בריאגנטים יקרים עבור הלחשים שלו, לתפעל מעבדה (כדי לייצר את חומרי הלחשים המורכבים שלו, וכמובן בכדי לייצר שיקויים), והיה בעל הגבולות בלחשיו (האלכימאי עוסק בחומרים ותרכובות, לא בנשמות, ולכן הוא אינו יכול להטיל לחשי תאובה. כמו כן, לחשים אשליינות, שמתעסקים בדברים שאינם אמיתים, הינם מעבר ליכולתיו).

elik101

New member
אם יש לך גישה לספרי הFIRST EDITION

ב DMG יש רשימת שיקויים והחומרים שלהם תוכל להתחיל להרכיב מזה מה שחשוב שהDM לא יתערב ברשימה כי יווצר מצב שמפלצות שזקוקים לחלקים מהם לשיקוי פתאום לא יופיעו יותר..... אפשר להמשיך משם

למעלה