דחוף !!!!! איך עושים נתח קצבים בגוש על האש ?

danbaratz

New member
זאת שאלה מכשילה

נתח קצבים הוא לא ממש גוש אלא נתח דק יחסית. הכי טוב לעשות על האש חתוך לקוביות עבות ומולבש על שיפודים. אם אתה מתעקש להכין אותו שלם קח בחשבון שזהו איבר פנים שנוטה להיתיבש ולכן זמן ההכנה יהיה קצר יותר מאשר נתח בשר אמיתי (שריר שלד) באותו גודל. צרוב מבחוץ על אש חזקה שתי דקות מכול צד ואז רחוק מהאש לעוד עשר דקות בערך תלוי בגודל הנצח ובדרגת העשייה הרצוייה
 

Godu

New member
תודה, תפסת אותי בדיוק לפני ההכנה.

מקווה שייצא טוב. אני אעדכן.
 
למעלה