דחוף אבל דחוף!!!!!!!!

hacker123

New member
דחוף אבל דחוף!!!!!!!!

יש לי סרבר סבבה אני רוצה להזדהות לאופר שלי והוא אומר לי No O-lines for your host מישהוא יכול להגיד לי איפה אני שם את השורה הזו אני משתמש בפקודה /oper <nick pass בבקשה עזרו לי זה חשוב תודה מראש

WildLove

New member
O:Line

כנס לתייקיה של האנריל שם יש לך קובץ בשם ircd.conf פתח אותו ותוסיף בסוף שורה: O:*@*:hacker123:hacker123:qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmQWERTYUIOPASDFGHJKLZXCVBNM^:1 עכשיו סגור את האנריל ותפעיל אותו מחדש תיתחבר לסרבר שלך ותרשום /oper hacker123 hacker123

hacker123

New member
תודה אבל...

הוא נותן לי רק IRC Operator הוא צריך להביא NETWORK ADMIN אולי בגלל שליפני מה שנתת לי יש פקודה #IRCop line type /oper <password> <boss> to get power אם כן איך אני משנה אותו לו ל נטוורק-אדמין network admin ???

hacker123

New member
מישהוא יכול להשים פה

קובץ עם מה שצריך להיות??? עם השורת אופר??? תודה מראש

havlaz

New member
הנה שורת דוגמא

oper havlaz { class clients; from { *[email protected].*; }; password "havlaz"; flags rDRhgwlcLkKbBnGAaNufH^; }; מתאים לאנריל החדש אתה יכול גם בתצורת הפלאגים החדשה, בכל מקרה, הנה הרשימה של הפלאגים: /* OLD OPER FLAG | NEW FLAG NAME O global o local a services-admin A admin r can_rehash E eyes D can_die R can_restart h helpop w can_wallops g can_globops c can_localroute L can_globalroute k can_localkill K can_globalkill b can_kline B can_unkline n can_localnotice G can_globalnotice N netadmin T techadmin C coadmin u get_umodec f get_umodef z can_zline W get_umodew ^ can_stealth H get_host

hacker123

New member
בעייה עם השורת פקודה (לחבלז)

אחרי שכתבתי את השורה הוא אומר לי שאני מפעיל את התוכנה את ההודעה הבאה: * unrealircd.conf:137: oper::from::*[email protected].* without parameter * oper boss: does not have a from record, using (unsafe) default of *@* מה הוא רוצה ממני ואיך לסדר את זה??????????????????? בבקשה זה חשוב!!!!!!!!

למעלה