דחוףף

korala16chzi

New member
דחוףף

למנהלות הפורום בבקשה אל תמחקו את ההודעה שלי אני הלכתי לראות אותו כי ממש אהבתי אותו אבל כבר לא כמו שאהבתי פעם ולמה עכשיו תדעו אני ועוד שלוש חברות שממש אוהבת אותו הלכנו לראות אותו שהוא עשה חזרות למופע טוב הכל היה טוב ויפה הוא יצא חתם לנו חייך את החיוך הצבוע שלו ואמר שהוא הולך לשירותים או משהו כזה ושתבינו לא רדפנו אחריו או משהו הוא בא וחיבק והצטלם ונראה חברותי ולא מזיק אנחנו חיכינו לו ואז יצא המנהל שלו ואמר ששאנחנו מפריעות ושנלך ואסור היה לנו להכנס -->התגנבנו אז עצה להראל מי שמלשן שוטר

את רומזת שהראל קרא לשוטרים?

אם כן את כל כך טועה..!! כי הוא כל כך לא כזה...!! אולי הוא הלך ואמר שיש מעריצות שמחכות לו בחוץ ומישו מהאחראים לא אהב את זה..!! אז הוא קרא למשטרה. עאלק "חייך את החיוך הצבוע שלו..!!" היית מתה צבוע.!! לכי פשי מי ינענע אותך..

לאו13

New member
מה זה אמור להביעע?!?!../images/Emo141.gif

תגידי תודה שהוא בכלל בא אלייך!! מי את חושבת שאת!!!?!?!?! הראל בן אדם עסוק בטירוףף והוא בכל זאת בא אלייך ואל החברות שלך וגם זה לא טוב לך!?!? וחוץ מזהה..גם אם הוא קרה לשוטריםם(מה שלא אבל בכלל לא נראה לי..) אז מהה?1 זה לא שהוא לא בא אליהן וחתם לכן!! הוא באא והשקיע את זמנו בכם וזאת התודה שלך!?!? אז אל תתפסי תחת יותר מדיי!! ואל תבואי לפה שתגידי שהראל צבוע!!

היי

היי לכולםםםםםםםםםםםם אני הייתי עם קורל שזה קרה, ואני רוצה להגיד לך משהו, שהוא ממש מגעיל! כי אם את היית שם, את היית הולכת לשם והיית מבקשת ממנו חתימה וזה לא משנה אם הוא חייב לי מזשהו או לא, דבר ראשוןזה היה בצעד הראשון לפני שהוא ראה אותנו בכלל..! בקושי ביקשנו ממנו חתימה וזה לא מאה אנשים, זה כולה 3 בנות!! עכשיו, הוא ממש צבועעע... הוא סצתם מחייך הוא שסתם חרא של בנאדם, את אוהבת אותו כי אני מודה שהוא מושלם אבל הוא מניאק וזה לא משנה אם הוא חמוד או לא....!!! הוא חתיךךך!! ורואים את זה אבל יש לךו אופי חרא..! אני משמ אהבתי אותו בהתחלהה... ממש ממש ממש מתתי עליו..!!!!!!!!!!!!!!! כמו שאת עכשיו, אבל שהצטלמתי איתו וכל מה שקרה הוא הלשין עלינו לאיזה מאבטח ואמר שאנחנו מציקות לו, ובראסמי??? מי אתה חשוב שאתה כאילו אתה כולה בנאדם שחושב את עצמו.... אני כטולה הלכתי אליך ושאלתי אותך אם אתה רוצה להצטלפ איתי זה לא אומר שאני מציקה לך ואם כן.. אניל אמבינה למה אתה לא ילת לבוא אלי ולומר לי את זה מה אתה צריך להלשין??? נוו באמת, על זה את לךא יכולה להגיש שום דבר כי אם את היית שם את היית מגיבה יותר חמור ממה שאני עושה עכשיו, ואני באה פה לפוורום כשדי ליידע אותכם שהוא לא כמו שאתם חושבים!!!!! בקיצור, במקטום להתנפל ולשחוב שהוא אליל.. שיהיה קודם כל בנאאדם! כמו שאת אומרת אני מקווה שבנו אח תאת השנייה רחלווש

לאו13

New member
תקשיבי..

דבר ראשון.. את דיברת יותר יפה מהחברה שלך שזה כבר משהו.. דבר שני.. עזבו..את כל מה שאני חושבת על מה שאתן אומרות כבר כתבתי ואני לא מתכוונת לכתוב שוב.. דבר שלישי.. אם אתן חושבות שהראל מניאק..אז תצאו מהפורום...!! תודה על המידע וביי!!

i love skat

New member
אמא!

סתמי צ'פה.. תגידי יפה תודה שנפגשת איתו. ולכי חפשי ת'חברים שלך בסיבוב! איזה חוצפניתתתת!

or78 האחת

New member
את אומרת שהוא יצא והצטלם איתכן,

אז מה את עוד רוצה? קראתי בעוד פורום מה שהיה אתמול בחזרות והבנתי שעמדו ילדות והציצו מהחלוןבזמן שהראל עשה חזרות, כולל בזמן שהראל מתלבש, לכן נראה לי די הגיוני שהשומר או המנהל של הראל יצא אליכן ויגיד לכן ללכת. הראל הוא אחד האנשים המקסימים והסבלניים שיש. כלפי מעריצים ובכלל. וגם אם מה שאת אומרת היה נכון זה עדיין לא עושה את הראל סנוב או לא נחמד. מותר לו גם לבוא לעשות חזרות לפעמים מבלי לבלות שעות עם המעריצות בחוץ. הוא בסה"כ בנאדם. גם לו מותר להיות עייף,עצבני,עצוב וכו' , ולפעמים הוא באמת עסוק, ממהר וכד'. אחרי "מי שחלם" מחכות לו מלא מעריצות ובתוך כל הבלאגן שם הוא תמיד הכי נחמד וסבלני בעולם. ומעבר לזה מתוקה, את לא חייבת לאהוב אותו. אבל לשכנע אותנו שהראל סנוב או לא נחמד, לא תצליחי כי יש פה מספיק בנות שקיבלו מהראל יחס מדהים ויודעות שהוא תמיד משתדל להקדיש כמה שיותר למעריצים. יום טוב

skaatushonet

New member
אוי נו באמת

חבל שהוא לא קרא לשוטר למה את הטרדת אותו. תגידי תודה שהוא לפחות יצא ודיבר חתם והכל איתכם אוקי? אח"כ הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה. הראל לא חייב לכן כלום. גם הוא חתם וגם הוא הצטלם וגם הוא דיבר איתכן ואת עוד מתלוננת??? ועוד מתגנבת??????מה עוד את רוצה-שיביא לך שקל?! ואחרי כל מה שהוא עשה בשבילכן את קוראת לו מלשן?! ושיש לו חיוך צבוע?! את החוצפנית פה ואת הצבועה....

למה ?

מחקו את כל הודעות שלך ואת זאת השאירו?? ובנות אל תתיחסו אליה היא לא שווה את היחס! במקום זה תצביעו לניבחרי הילדים

skaatit 1

New member
מה זה צריך להיות???../images/Emo3.gif

הראל הוא בן אדם מאוד עסוק.... תגידי תודה שהוא הצטלם איתכן!!!

למעלה