קרב בוץ ! קרב בוץ !
ע עוקפת מלמעלה New member 8/9/05 #24 לעעע אתן סתם דיבורים כולכן עלאק "נתקשר אליך בווליום נראה אותך שם נראה אותך פה" מבריזות. תבואו עכשיו לפתח תקווה ונעשה קרב.
לעעע אתן סתם דיבורים כולכן עלאק "נתקשר אליך בווליום נראה אותך שם נראה אותך פה" מבריזות. תבואו עכשיו לפתח תקווה ונעשה קרב.
א אוהבת את אסי New member 8/9/05 #25 אבל לא באתי בכלל ;[!! הייתי עסוקה נורא באותו השבוע והתקשרתי יום לפני :\
ע עוקפת מלמעלה New member 9/9/05 #33 אני אפילו אקנה לך כרטיסיה ../images/Emo4.gif את באה לדגנחש היום? וגל, את באה?
° ° w a v e ° New member 9/9/05 #36 לא ;[ ואם מישו מזכיר את זה עוד פעם אחת באמאשלי שהוא יקבל מכות. מכות ממני! [תגידי להם דניאלע ] אבל הכל טוב ויפה. :] [ ]
לא ;[ ואם מישו מזכיר את זה עוד פעם אחת באמאשלי שהוא יקבל מכות. מכות ממני! [תגידי להם דניאלע ] אבל הכל טוב ויפה. :] [ ]
° ° w a v e ° New member 9/9/05 #31 שיו את לומבינה מה עבר עליי שם... פלאפון זה הדבר האחרון שהיה לי בראש...;[
° ° w a v e ° New member 9/9/05 #35 איף. סיפור ארוך... כלמקרה, לא אישי..רציתי להתקשר, אבל כמו שאמרתי, לא יכולתי. ;[
W WuTang21 New member 9/9/05 #40 חס ושלום !!! *פיי.. פיי... פיי* אני פשוט שונא ת'פוסטמה הזאת אבל אני יותר שונא את שורטי !!! נשים פשוט לא יודעות לעשות ראפ.. שימשיכו רק להתפשט בקליפים !!
חס ושלום !!! *פיי.. פיי... פיי* אני פשוט שונא ת'פוסטמה הזאת אבל אני יותר שונא את שורטי !!! נשים פשוט לא יודעות לעשות ראפ.. שימשיכו רק להתפשט בקליפים !!