דחוףף

דניאל7707

New member
דחוףף

בנות אני כותבת ובוכה,חבר שלי בשטח באימונים כל הבגדים נרטבו לו הוא רטוב ,אין ל איפה לישון הכל רטוב!!!!!!הוא מדבר איתי וכמעט בוכה הלב שלי נקרע! אין אוכל אין כלום!!!!!!! אני לא מסוגלת לשבתת בבית כשהו במצב כזה... ורק ביום חמישי יחזור לבסיס ,אבל מה יהיה עד יום חמישי?????? אנחנו בקושי גם יכולים לדבר כי אנחנו שומרים את הבטריה לכל השבוע.... יש משה במצב כמו שלי? זה יכול לעזור אם היא תוכל לספר לי מה קורה איתם כי הוא ניתק את הפלאפון......

XxMidnightxX

New member
היי..

טוב אני דיי במצב כמו שלך חבר שלי גם שלי רטוב ועצוב והוא היה אמור לחזור שישי הזה הביתה ובסוף התברר להם שהם סוגרים אז אין לו מספיק בגדים אז אני בכלל בדיכאון.. אז יום שבת אני הולכת לבסיס שלו עם כל מיני ממתקים שהוא אוהב וכל מיני שתויות ואמא שלו מביאה לו טונות של בגדים ואוכל.. אני בטוחה שהחייל שלי ושלך לא באותו בסיס כי הוא הקורס מ''כים והוא בחייל האוויר אבל הם "ישנים" במעיין אוהלים מרופטים ונוראיים אז אני ממש דואגת שלו יחלה.. מה זאני יכולה להגיד לך שאני מבינה אותך ואם תרצי שלחי לי מסר ונבקה ביחד..^^ HUG

sv111

New member
מי מכן החבר שלה בקורס מכים כרגע???

גם חבר שלי בקורס מכים עכשיו וגם הוא בשבוע שטח..אולי הם מכירים...

XxMidnightxX

New member
שלי מתחיל את הקורס מחר

כי עושים להם השלמות של הטירונות... איפה שלך משרת?...שלי בחייל האוויר..וממה שאני יודעת הם לא בשטח.. ^__^

shani hadad1

New member
כמה מוכר ....

חבר שלי היה בשבוע מלחמה ב ש ל ג ! אחרי יומיים חלקם קיבלו היפוטרמיה אז הפסיקו את האימונים.. אחד הדברים שצבא לא מזלזל בהם זה היפוטרמיה , אני מאמינה שיפסיקו להם את האימונים .. תהי חזקה מתוקה @

GrowingMadness

New member
איזה היסטריה ../images/Emo12.gif

תקשיבי הצבא דואג להם! הם לא עושים להם את הדברים האלה בכוונה. מזה אין לו איפה לישון? ואין לו מה לאכול? איזה שטויות. בשטח אוכלים מנות קרב וישנים באוהלי שטח! וכמו שאמרתי הצבא לא ישאיר אותם בלי אוכל ומקום לישון. שמעי, שבוע שטח זה משהו שכל לוחם עושה, אין מה לעשות. אז חבר שלך נדפק ויצא לו לעשות את השבוע הזה בחורף, תחשבי שבקיץ כולם מתייבשים ומזיעים ומלא גם מתעלפים וכאלה. אין מה לעשות. זה שבוע קשה שכל לוחם חייב לעבור אותו. לדעתי את סתם בלחץ ובהיסטריה יותר מידי...

למעלה