דחוףף

Barbie30

New member
דחוףף

ממ אוקיי לחברה שלי יש בעיה והיא ביקשה ממני לשאול בפורום.. המחזור שלה לא סדיר זאת אומרת שהיא יכולה לקבל ואז 8 חודשים לא לקבל בקיצור ממש ממש לא סדיר אז היא התחילה לקחת גלולות.. אבל את הגלולות צריך לקחת מהיום הראשון של המחזור אז הרופא נתן לה כדורים כאלה לקחת בבוקר ובערב במשך 5 ימים ואז היא אמורה לקבל מחזור..אז היא לקחה 5 ימים ולא קיבלה.. והפסיקה לקחת ואז קיבלה יומיים אחרי.. בקיצור היא על גלולות מהיום שהיא קיבלה ועד היום לא נגמר לה המחזור והיא מסיימת כבר את החפיסה הראשונה זאת אומרת שיש לה מחזור 21 ימים.. השאלה שלי היא ממה זה יכול להיות?? היא לא רוצה ללכת לרופא.. כי אמא שלה לא יודעת שהיא לוקחת גלולות.. אז.. קיוותי שתעזרו לי

stam 4

New member
זה בסדר

חברה שלי גם התחילה לקחת גלולות והיה לה מחזור במשך כמעט חודש.. לפעמים זה לוקח קצת הרבה זמן בפעם הרשאונה. כמובן שאם זה לא עובר אחרי יותר מידי זמן צריך לבדוק..

Simj

New member
היא חייבת לפי דעתי לגניקולוגית.

אני גם עברתי את הטיפול הזה כבר 3 פעמים =/... היו לי ממש בעיות עם המחזור, והופעתו. הכדורים שהיא לקחה זה בטוח פרו-ורה וזה 2 כדורים X5 ימים כמו שכתבת. וגם לי היה מזה מחזור ארוך מהרגיל אבל לא כ"כ. שתלך לגניקולוגית, שתיקבע תור. וגלולות זה לא חייב להיות קשור לפעילות מינית אלא לסידור המחזור. כרגע אני לוקחת גלולות שהן פמינט לסידור המחזור ולא למניעה. והיא יכולה להגיד לאמא שזה לסידור, בלי בעיות. והיא יכולה ללכת עם אמא לרופאה והרופאה תסביר לה שהגלולות האלו הן לסידור המחזור ללא קשר מניעה גם.

דנהררי

New member
אני התחלתי לקחת פמינט לפני 4 חודשים

בחודש הראשון גם לי היתה התופעה הזו ומאז הדברים הסתדרו ואני נורא מרוצה.

למעלה