דחוףף

דחוףף../images/Emo4.gif

תגידו למה אדם לא מופיעה בתמונה של עשר האחרונים מהגמר של האודישנים?!? בהתחלה חשבתי שהם היו אמורים להיות 4 אבל עכשיו אני רואה בתמונה שבשלט שהם מחזיקים שרשום עליו מי תהיה לקהת הבנים של השנה יש 5 מקומות אז זה לא נראה לי הגיוני מישהי יודעת למה אדם לא מופיעה שם??!

אני שמעתיי משוו כזהה גםם .כנסיי

בהתחלה הם היו ארבעה ואחר כך אדם בא ועשה אודישן וגם הוא נבחר משו כזה אבל תבררי את זה יותר שאני לא יבלבל אותך פה.. עוד מעט יענו לך

כנסי..

כן אבל מהתחלה הם אמרו שיהיה 5 בנים נראה לי שמהעשר האלה היו אמורים לבחור 5 ואדם ברגע האחרון בא לעבור את האודישן אז בחרו מהעשר 4 וצרפו את אדם יש מצב שזה נכון?!

בננות יאפות שלי כנסו>>בקשר לנולי>>

סיפור נולי פרק 11...: קריאה מהנה.... היום קמתי במורנינג בהרגשה מדהימה! לא בגלל שהיה כיף אתמול אלא בגלל שיישנתי עד מאוחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סוף...סוף אני מאושר! חופש של 3 ימים בבית!!!!!????????? וואו! אז לא נורא היה מגניב בקדם ומסתבר שירושליים לא אוהבים "משחקיי בנים" אז שלא יאהבו....גם בלעדייהם נתנו הגיים בויז שואו מטורף....ושירה בלייב באיכות סופנית למרות הסאונד המחריד של ערוץ 1! המתח ששרר אתמול היה מזעזע.....פחד וגליי חום שעברו לי בגוף!!!!!!! חבל על הזמן....זה ממש מחריד מה שהלך שם....פשוט להתפלל שתקבל את ה"דוז פואה"............. אבל היה וטוב שהיה!....... כרגע יש לנו לו"ז מתוכנן בקרוב עם הופעות והפתעה שייש לי אלייכם שעדיין אסור לפרסם אותה...בפרק הבא של סיפוריי נולי אני אספר לכם.... אז זו הזדמנות מדהימה לומר לכם תודה ענקית על שיתוף הפעולה שלכם עם מרכז ההצבעות! תודה רבה!... נתראה בהופעה הבאה -אוהב-נולי-שרון... ויש לי בקשה אם כבר פתחתי אשכול...אז ככה.. מי שיודע לעצב חתימה.. שיגיד לי פליושש אני רוצהה... יורת נכון צריכה דחוף למשו חשוב... מי שיודע.. שיגיד לי.. אני גם באיסי..257591566

כןן גמאני חושבתת../images/Emo13.gif סנדרוש כנסי

בואנהה איזה תלפטיה יש בינינו לא הולך ככה.. יחיחיח מזהה.... יחיח קיצר חיי... אני יודעת שאת מרח לא הוכלת לבית ספר חיחיח כל יום שישי את בבית חייח וגמאני לא הולכת אין לי כוח אני מתחילב ב-10 יחיחיחח אז אני לא הוכלת ..אין חשק.. יותר טוב לההיות בבית לדבר איתך ולשמוע את הגיימבויז המושלמים שלי.... שיהיה לך לילה טוב מאמי שלי מואההה

yafit93

New member
יואוווווווו כפרה עליווווווווווווווו

איזה מושלםםםםםם וזה לא הסרט נראה לי כי כולם יודעיםם

אורוש מאמי:)

אם את מתכוונת להכין חתימות.. אז אני מבינה פה ושם
הנה חתימה שעשיתי להילה הלוי

אני יכולה..

אני יכולה לעשות לך חתימה אם את רוצה .. יש לי תתוכנה... לקחתי תאיסי שלך... אני צריכה שתגידי לי איזה סוג ש חתימה את רוצה... אז יאלה ביוש..

CaMiLa TqM

New member
בקשר לתמונה

הקטע שהוא בא בסוף חח זה סתם בצחוק לא נראה לי שהם יפסיקו את האודשנים רק כי פתאום מישהו בא חחחחחח אבל עכשיו אושרי פה תשאלו אותו הוא בטח יודע חחחח זה באמת מסקררןןן

למעלה