דחוףף למנהלת האתר

v e g a

New member
דחוףף למנהלת האתר

היי תגידי חבריי הלהקה שרון,אביחי,אדם וערן הם נכנסים לפה?? ועוד שאלה אני ממש חולה על שרון הוא החיים שלי אני מאוהבת בו שרופה עליו הוא החצי שמשלים אותי ורציתי לשאול אותך עם יכול להיות ששרון יכתוב לי?! ואני גם שלחתי לו מכתב לסוכנות את חושבת שהוא יחזיר לי תשובה?!?!?!?!?! תודה רבה עופרי שפירא!

כנסי

הם היו פה אבל לפני מיליון שנה הם מיתחברים לפורום הרשמי אההה תגידו מה הוא עוד הפעם לא עובד?????????????????? כי לי זה לא עובד =[

v e g a

New member
אני חדשה פה!!

היי אני חדשה פה אני חייבת שתסבירו לי איך משתמשים בפורום הזה וגם עלי המנהלת את יכולה לסמוך אני יביא חברות שלי כדי שיכנסו לפהה ואני גם רוצה להגיד לך שאני לא עוזבת ת'פורום הזה הוא ממש מדליק!!!! עופרי שפירא!

נצל"ששששששששששש

תגידו יש פה מישהי או שאני פה לבד בודדה.... ואיי ואני מה זה כועסת לעצמי איך הגבתי לה בכלל לא שמתי לב שהיא לא כתבה את אושרי ואיי בא לי למוותתתת דברווו איתיייייייייייייייייייייי

ל"אחת מעללף" (עלקק)!!!!

קודם כל איזה זכות יש לך לבוא ולרדתת עליהםם? פה זה פורום למעריצותת ואת לא חייבת לבוא ולהתחיל ללכלך עליהם יש לך בעיה?? אז בעייי..!! 1->למה אנחנו כל כך מתלהבותת מהםם??? כי הם כוסונים שוויםם (כל המיליםם האלה תכניסי פהה) והם שרים מהלבב והם מרגשיםם (לפחות אותי) והכל בשביל שנהנההה!! והם חמודיםם ר-צ-ח!! 2->וכןן אנחנו "מושפעות" ועוד פעם אני יגיד לךך יש בעיה?? בעייי את לא חייבת גם להיות "מושפעתת" כי זה פורום שלהם ולא פורום לליכלוכים עליהםם שמעת?? אז כן אנחנו אוהביםם ו.ל.א נ.פ.ס.י.ק לעולםם וזהווווווו!!! 3->וככה הם לא "כולה"(כמו שאמרת) חבורה של בניםם הם חבורת בנים מ-ו-ש-ל-מ-ת וכל מי שבפורום הזהה חושב ככה כי זה הדבר הכי א מ י ת י שאפשר להגיד עליהםם אז ככה שאם זה לא נראה לךך אז בעעעיווו'שששש שמעתת?? זהו אני סיימתי להגיב לךך!! מי שחושב כמוניי (ויש הרבה) שיגיבב!!

כן אני יודעת!

כי ניסיתי לשרשר לאיפה "האחתת מאלףף" הזאת כתבה ולא הלך לי כתבתי את כל המגילה הזאת כל פעם מהתחלה כי לא הצליח לי אז ניסיתי לשרשר לפה וזהו.. חחח כי הייתי חייבת להגיבב!! היא עיצבנהה אותייי היא יותר מידי פתחה עליהם ת'פה שלהה!

לטלנובלה בדם!->כנסי

הנה גם עכשיו נסיתי לשרשר אליה ולא הצליח לא נורא היא תראהה את זה מתישהו.. היא ל עיצבנה אותך? אני רואה אפ'חת לא מגיבהה מזהה? הםלא חשובים לה?? שהתביישו!!

צודקת בגדווללל../images/Emo127.gif

אני מודה אני מושפעת והאמת זה עושה לי טוב איך אפשר לא לאהוב 5 בנים מושלמים ברמוותת אז עם יש לך בעיה שאנחנו מושפעות מהם אז יש לך בעיות גדולוות מאודדדדד......

yafit93

New member
מה מפריע לה שאנחנו מ=ו=ש=פ=ע=ו=ת

יש לה בעיה עם זה יופי שתפתור אותה ומהררררררררררר ואין מה לעשות אנחנו אוהבות להיות מושפעות זה עושה לנו טוב בחיים לא טוב לה שלא תכנס לפה ושלא תגיב פה

נכוןןןןןןןןןןןןןןןןן

סתם היא לא מבינה מה זה מוזיקה שווה בטח סתם מעריצה של קורין אלאל והיא פתחה לה את הפורום חחח...

0o0o loren o0o0

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo207.gif

תקשיבו בננות.. פתחתי קומונה חדשה לאדמושלי.. אז פליז תיכנסו ותגיבוו טובב?? טנקסס..
לורן..
http://communa.tapuz.co.il/adamyosef

למעלה