דחוףףף!!!!

דחוףףף!!!!

שלום...בזמן האחרון....אני לא מרגישה טוב יותר מתמיד....לא מסוגלת לתפקד...אני רגע אחד בהייי....ופתאום....אני מרגישה שאני נרדמת...זה קרה לי מספר לפני יציאה....מה עושים?

yoelnd

New member
דחוף זה לא....... אבל

היי יש להניח שאת מתכוונת יותר לקטע של שינויי במצבי רוח? ניתן מאוד לסייע לך במגוון שיטות במשלימה החל משינוי בתזונה, לימוד טכניקות הרפיה בדמיון מודרך וממשיך בתמציות פרחי באך וקינסיולוגיה ואפשר לשלב תרפיית מגע. רק לבחור..... ולהתחיל לטפל בבריאות טובה!

yoelnd

New member
טיפול

היי פני למטפל רב תחומי ורק אחרי ראיון עומק מקיף ניתן יהיה להתיחס ביתר רצינות למצבך ולהתאים לך תוכנית טיפול אינדוודואלית , ללמוד את התחום זה כמה שנים טובות........ כל מטפל בתחומו יוכל להקנות לך כלים יעילים להתמודד עם המצב שלך ולשפר תיפקודים התנהגותיים, חברתיים, פיזיולוגית ורגשית. בבריאות טובה

המשך....

נראה לי שהתבלבלת...אני לא רוצה ללמוד....אני רוצה שיעזרו לי....איך להתמודד ולטפל במצבים כאלה ואחרים..תודדה....אשמח שתפנה אותי לאן שצריך ואנסה

yoelnd

New member
כפי שכתבתי.....

כל מטפל יוכללסייע לך רק צריךלבחור מטפל נכון ומתאים. ואגב, ללמוד טכניקה להרפיה זה מאוד פשוט, לרוב, לא ציינתי שתלכי ללמוד כמה שנים בכדי לסייע לעצמך..... פני למטפל או דרך קופת החולים שלך או בפרטי ובהצלחה. רק בריאות

למעלה