דחוףףף=] אמרתם שיש איזה כתבה על השמיניה בידיעות אחרונותת באיזה יום וזאיזה עיתון זה כי אני לא מוצאתת!
נ נועה ויטל New member 17/4/06 #1 דחוףףף=] אמרתם שיש איזה כתבה על השמיניה בידיעות אחרונותת באיזה יום וזאיזה עיתון זה כי אני לא מוצאתת!
נ נועה ויטל New member 17/4/06 #2 תראוו.. ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif תראו מה עשו לאבייייי מסכןןן
תראוו.. ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif תראו מה עשו לאבייייי מסכןןן
N Ninoshka New member 17/4/06 #12 נינושקה חולה עליך ידידיוש מתה עליך חיים שלי... אין עליך באמת באמת אתה לא יודע מה יש לי בחדר כל החדר מפוצץ בפוסטרים נינושקה...
נינושקה חולה עליך ידידיוש מתה עליך חיים שלי... אין עליך באמת באמת אתה לא יודע מה יש לי בחדר כל החדר מפוצץ בפוסטרים נינושקה...
א אורטל לאב דון New member 17/4/06 #19 חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חמודה XD
ס סינטטית New member 17/4/06 #11 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קורע
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קורע
J j u l i a 1 3 New member 17/4/06 #6 אתמול בידיעות אחרונות הייתה כתבה על זה שילדים מתחילים לאהוב את הביטלס בעקבות השמיניה.