דחוףףף!!!!!

אני חושבת ש..

או שהיא מנסה להלחיץ אותי סתם כי היום 1 באפריל והיא הצליחה בזה
אורנית..אם את רואה את ההודעה הזאת.. תדעי שזה לא יפה..
ובמקרה הצלחת
או שזה באמת קרה.. אין לי שמץ של מושג..

אורנית התקשרה עכשיווווווו!!!!

היא סיפרה לי שהיא לא הרגישה טוב ובאמצע השיחה היא התעלפה ולקחו אותה למוקד.. אני בכיתי לה בפון ושאלתי לשלומה והיא אמרה שהיא נחה עכשיו והיא הייתה חייבת לעדכן אותי,כי היא ידעה שאני אדאג.. אז בנות,זה המצב..

אם היא עשתה לי את זה באמת אני

רוצחת אותהההההההההההההההההההה אני יבוא לה עד לוד!

אז בנות..חח

היה לי כיף לתכנן בש-1 באפריל אני יהייה חולה...ואני יתעלף..=//...חח בר=>זה המקום להגיד לך כמה אני אוהבת אותך! ותודה על חצי שנה של חברות מדהימה! ועכשיו: הינכן מוזמנות לבייתי הקט שבלוד על מנת לרצוחני! (רק לא עכשיו כי אני הולכת למסיבה) טוב אני נהנתי לראות אותכן נלחצות
חח, אוהבת אותכם תמיד, אבל תמיד תמיד, אבל תמיד תמיד תמיד, אורניתה=]

וואי וואי מה אני עושה להההההההההה

אורניתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אני מטביעה אותך בתוך אמבטיי'ת מיציםםםםםםםםםםםםםם אמאאאאאא נלחצתי ימטומטמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת חחחחח כפרעליךךךךךךךךךךךךךךך

חח כמה שאני אוהבת להלחיץ אותכן..=)

אתן נלחצתן לכן- ואני[?!] אני פה עושה כל 2 שניות רענן על הדף ושומעת לי גיים בויז!...חחחח

OoנויoO

New member
לא הייתי פה ורק עכשיו ראיתי ת'הודעה

אורנית הבהלת אותי חחחחח

יו../images/Emo46.gif

אורנית אני ירצח אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!! הורדת לי ת'לב תתחתונים ואפילו שמעת אותי בפון בוכה!! אויש את והמתיחות שלך!!! דרך אגב... אני אוהבת אותך יותר!!
יוו הלחצת אותי משוגעת אחת..!!
ומה שהכי משמח פה זה שזה רק בדיחה ולא אמת! חולה לך על הצורה המושלמת שלך...!!!

חח דוגמנית שלי!

העיקר מצאתי לך סיבה להכנס לפורום!חח אני אוהבת אותך הרבה הרבה יותר! וסוף סוף בכיתי לי בטלפון..חח... רק תזכרי שהבטחת גם לשיר לי...חחח

כבר שרתי לך!

ובלי לשים לב..
בנות היא תחמנה אותייייייייייייייייייי
היא אמרה לי "תגידי איך מתחיל השיר "אשמור את ליבי" ואני שרה לה והיא צוחקת..
ולפניי זה התווכחנו שנשיר אחת לשניה והיא הוציאה את זה ממני..
חחחח..אורנית?! תותי שהלכו לך האוזניים אחרי איך ששרתי

למעלה