דחוףףף...

alexa14

New member
דחוףףף...

אני חייבת לראות את ירמי על במה. ארר.. אני כ"כ אוהבת אותו. תגידו, מתי יש לו הופעה באזור ת"א והמרכז? :( אני חייבת. אלכסה.

crazypuf girl

New member
גמאני מתה ללכת להופעה../images/Emo175.gif

אני מעריצה אותו כבר 3 שנים ועוד לא הייתי בהופעה איזה בושה

daphna00

New member
לשמחתכם...

אני עוד לא סגורה על כל הפרטים לכן אני עוד לא אפרט, אבל יהיו הופעות במרכז בקרוב. ולצפוניים המבוגרים יותר בינכם, היום בורטיגו בקיבוץ רמת דוד ירמי ישיר כמה שירים... חג שמח.

alexa14

New member
אז זהו ש...

יש 3 הופעות שלו בין ה-23 ל-5 ואני בדיוק בחול. להביא לכם פרטים? אני חייבת הופעהבאוגוסט ככה :/

N o l o g o

New member
אממ כן..

אני רוצה פרטים על ההפועות..:) ובטח הוא יופיע בניצנים, אה, אבל זה ביולי..

daphna00

New member
צר לי...

אבל אפילו מהחברת הפקות שלו קשה להשיג מידע על הופעות כל כך רחוקות... וכן, יש הופעות בחודש הקרוב, אבל אני אפרסם על זה בבוא העת, עם שעה, תאריך, מקום ואם אפשר גם מחיר... בינתים, לא נקדים את המאוחר.

r e u t 123

New member
מההההה לאאאאאאאאאא

נו מההההההה לדנה ברגר יש ב24 בתמונע:-\ מזה פה?!?! וכבר קבעתי ללכת לדנה, נו איזה מעצבן

n i v m

New member
אלמנה בורוד בבארבי !!! ../images/Emo110.gif

יום רביעי ה-22.6 להקת הרוק "אלמנה בורוד" על במת הבארבי בפעם השלישית. הלהקה מנגנת ומופיע כשנה, ואם עוד לא שמעתם הופעה, אז זה הזמן. לאחר עבודה עם ירמי קפלן(יש תמונות באתר), הלהקה נשמעת טוב מתמיד. ללהקה סגנון מיוחד של רוק ישראלי,פופ, פאנק וגרובים. שירה- אור מגידש קלידים/קולות- שי כהן גיטרות- דורון ספקטור גיטרות- ניב מדן בס- דני קורן תופים- טל תמרי ------------------------------------------------- בארבי כפ"ס- 22.6, כניסה- 30-40 ש"ח. 22:00 www.almana.ios.st

alexa14

New member
3 הופעות של ירמי...

http://www.habama.co.il/show.asp?ShowNo=3738 הכי למטה בעמוד יש פרטים. בדיוק כשאני בחול. :'( למי שיש עוד שיגיד לי. :/

למעלה