דחוףףף - שוה להכנס

סיסי2000

New member
דחוףףף - שוה להכנס

סליחה! ניסיתי למשוך מישהו ל"צאטט" איתו/תה בשעה כה מאוחרת של הלילה... עוד מישהו לא יכול להירדם????

סיסי2000

New member
../images/Emo29.gif

התייאשתי והלכתי לישון, אבל הלילה הזה עכשיו מתחיל לאן נעלמת????????

סיסי2000

New member
../images/Emo2.gif

זו לא סיבה להחנות לי על הדשא, במיוחד לא על השתילים שהבאתי מנורווגיה.

טומילי

New member
מה לך ולנורווגיה ........ ../images/Emo35.gif

אני מבטיח לעולם לא אחנה יותר על הדשא אבל נורא מיהרתי ולא רציתי לפספס אותך אז גם לא מצאתי אותך ועוד מקבל על הראש זה כבר באמת יותר מדי.היום אפיתי לך עוגת דובדבנים כולי תקוה שתוהבי,ואם לא אז יש לי תמונות של כל מיני עוגות שפעם אפיתי.אז שיהיה בתאבון.....לכולם באהבה טומי

סיסי2000

New member
אספרסו בר - טומילי ../images/Emo21.gif

הפעם אני אסלח , אבל רק בגלל שהכנת את הפאי שאני אוהבת (למרות שבפעם הקודמת היא היתה מוצלחת יותר). לא הייתי בבית כי לא עדכנת אותי שהחלפת את החיפושית הישנה שלך למכונית ספורט, אז חשבתי שזה מישהו אחר שפלש לי לגינה המטופחת והלכתי להזמין גרר. ואני עדיין מחכה לעוגה

טומילי

New member
סיסי 2000 - האם האם האם..... ../images/Emo35.gif

האם העוגה הזאות מספיקה או ש..... תגידי זה מה שאת עושה לי לגרור לי את האוטו? את בטח מצפה שאסע עם אוטובוסים? הא.... רציתי לספר לך ששלשום בערב הייתי בחוצות היוצר בירושלים והיה מה זה נחמד,לקראת סוף הערב היה ממש קריר.אומן אורח היתה גלי עטרי,והיא היתה נהדרת בסוף ההדרן היא שרה ללא ליווי הלהקה את "אין לי ארץ אחרת" בימים אלו השיר נשמע כאילו נכתב רק ´תמול שלשום.טוב עד כאן היום,אומנם יש לי מלא סיפורים אך אני ממש צריך לזוז אז ביייי באהבה טומי

למעלה