דחוףףף עזרה!!

Freedomfighter

New member
דחוףףף עזרה!!

ככה,קיבלתי בצהריים של שבת האחרונה..והייתי עם חבר שלי היום בצהריים והוא בטעות גמר בתוכי..יש סיכוי שאני אכנס להריון אם אני עדיין באמצע המחזור?..או שעדיף לקחת פוסטינור או משו..?..בבקשה תעזרו לי,אני ממש לחוצה!!!

אין סיכוי . כי להריון ניכנסים

באמצע החודש . ביום הביוץ . ואים עדיין מטפטף לך המחזור אין סיכוי . ואבל הגורל ליפעמים אכזר .

Freedomfighter

New member
תודה לטכנאים אבל

אליך אני אפנה כשתהיה לי דליפה במזגן..תודה בכל מקרה..מישי שמבינה?..

For The Sunnn

New member
היי, אל תילחצי

קודם כל תקני פוסטינור בבית מרקחת ותקחי לפי ההוראות (בהפרש של 24 שעות) ואז תקבעי תור לרופא ותבדקי, לא נראה לי שאת בהריון אבל ליתר ביטחון.

black hock

New member
מזל שאמרת לפי ההוראות כי זה בהפרש

של 12 שעות בין גלולה לגלולה

שגיתא

New member
למרות שבד"כ זה נכון עדיין ../images/Emo196.gif

עדיין יש נשים שהביוץ שלהן הוא דווקא במחזור
לכן בעבר הלא רחוק לפני שהיו טיפולים הנשים הדתיות קיבלו אישור מיוחד מהרב על מנת לקיים יחסי אישות בזמן נידה (ראיתי תוכנית על זה בערוץ 8 או משהו כזה) לאחר שהובהר שהביוץ מתקיים בזמן מחזור ולכן באמת קשה להכנס להריון, אבל מצד שני ידידה של חברה שלי קיבלה מחזור (או יותר נכון דימום) עד החודש השלישי להריונה ומדובר על הריון רצוי במקרה שלה, אני גורסת שבמקום להיות לחוצה או בחרדה עד החודש הבא גשי לרופא נשים להבדק והיי שקטה, ואם אינך לוקחת גלולות ועדיין לא מתכוונת להביא ילדים לעולם, חבל שאינכם משתמשים בקונדום כל כך יעיל אולי לא 100 % בטוח אבל הרבה יותר בטוח ממשגל נסוג, רוב הסיכויים שאינך בהריון אבל למה לא לבדוק ולהיות יותר רגועה ובטוחה
שגיתא

black hock

New member
נכון חוץ מדבר אחד (לדעתי)

אם היא לחוצה המחזור עלול לאחר לה חודש הבא (גם אם היא לא בהריון) לכן עדיף לקחת פוסטינור רופא נשים לדעתי לא יכול להבחין במחזור עד שבוע מסויים ואז זה כבר עניין הרבה פחות נעים מפוסטינור (לא שהתרופה הזו נעימה אבל עדיין)

פוסטינור הברכה הופכת לקללה

תגידו מה לכל הרוחות אתם חושבים לכם כל זב חוטם למד את המילה פוסטינור ומיד ממליץ עליה לכל אחת ואחד גמרת בפנים שתקח פוסטינור שכבתי עם החבר שלי הייי קחי פוסטינור פוסטינור היא תרופה לכל דבר גם אם לא נדרש לכך מרשם(לדעתי חבל) והתופעות יכולות להיות שונות מאישה לאישה הפעילו שיקול דעת השתמשו באמצעי מניעה סקס הוא דבר אחראי ויכולות להיות לו תופעות לוואי לא רצויות עשו סקס עם שכל לא עם פוסטינור

עריה

New member
שגיתא מת עליך

תשאירי לי טלפון במייל לקראת הדרכה אישית

שגיתא

New member
תודה חבר'ה ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif אבל אם יש

כאן מישהי באמת חכמה וזאת עונג אישה שהרבה פעמים במס' משפטים אומרת בבהירות כל כך מדהימה את מה שאני מנסה להגיד, והחכמה שלה היא כמו של אמא אדמה רבת שנים נובעת ממעמקים פוריים ובכל זאת צעיר בגישתו שגילה הכרונולוגי ממש לא משנה, אתה יכול לסמוך על החכמה הזאת, מצטערת אם אני נשמעת מתחנפת, אבל הרבה זמן רציתי להגיד לך את זה ואני לא מתביישת במחשבה הזאת, אחלה פורום יש לך
(שימו לב אני באמת מנסה לקצר)

תודה שגיתא ../images/Emo9.gif

העונג הוא שלי, לקרוא את התשובות המושקעות שלך כאן בפורום. אני מאד מודה לך על העזרה שאת מגישה בלב פתוח ושמחה שאת כאן. ותודה שוב

sher45

New member
ייעוץ

עדיף שכן תקחי פוסטינורובנוסף תבדקי ,ותתחילי גללולות ,כי למה זה טוב האי-שקט הזה???

למעלה