דחוףףף ביותר!!!

דחוףףף ביותר!!!

אני וחברה שלי רוצות לעשות עבודה על סינרגיה..עכשיו אני חייבת צחוף את הכתובת של אחד מחברי הלהקה,לא משנה מי! אני צכה להשיג את הטלפון של אחד מהם אם למישו יש...זה הכל למטרות טובות, באמת, אין שום כוונה לפגוע בלהקה המעולה הזאתת!

סינטטית

New member
נכון.

לא נראה לי שאת רצינית ונראה לי שאת סתם רוצה את הטלפונים שלהם, בכל אופן אם את באמת רצינית וצריכה את זה באמת את יכולה לשאול אותי אני יודעת כמעט הכל, ומה שאני לא אדע אני אשאל את מי שצריך. חוצמזה הם רשומים בפורום בהיידפארק ואת יכולה לשלוח להם הודעה אישית, לא צריך להציק בטלפון בשביל זה.

אור, מסכימה איתך!!

באמת לא נשמע אמין, ויש דרכים אחרות ליצור איתם קשר חוץ מטלפון!!!

אז זהו שכן

אני רצינית ועוד איך! את לא מבינה עד כמה..אני לומדת במגמת תקשורת. ובשיעור עיתונאות אנחנו צכים לעשות כתבה ולקבל על זה ציון ואני וחברה שלי רצינו לעשות על סינרגיה כי אנחנו אוהבות ת'להקה, והמורה אמרה שאנחנו צכות להיפגש איתם ולראיין אותם...ואם בא לנו אז גם לראייןמעריצות/מעריצים...אבל צריך גם את המקור שלהם..שתינו יודעות שאי אפשר לראיין מישהו בפורום..ואתם לא באמת חייבים לעזור לי אבל אם לא לפחות תציעו עוד דרכים להשיג ת'כתובת/טלפון של אחד מהם... אבל באמת הייתי רצינית..

yaeli87

New member
אבל...

את יכולה להבין שאנחנו לא יכולים לתת לך כאלו דברים פרטיים,נכון? את יכולה לשאול אותי או את סינטטית ואנחנו נדאג להעביר את זה להם איך שבא לך...

יש את האפשרות..

אם אתן אומרות שאתן ממש אוהבות את הלהקה אז אני חושבת שתהיו מוכנות להגיע לאחת מההופעות שלהם ואז תהיה לכם דרך ליצור איתם קשר ולשאול אותם שאלות, אני לא חושבת שהם התנגדו!!

סינטטית

New member
דרך להשיג? חחחח

תתקשרי ל144 חחחחחחח
מותק, אני לא יכולה לתת לך כאלו פרטים. כמו שיעלי אמרה, את יכולה להעביר אליי שאלות ואני מבטיחה לך שזה יגיע אליהם ישירות. אני לא חושבת שהם יפגשו איתך בשעות הפנאי שלהם בשביל זה, צאי מהסרט. ובאמת את יכולה לבוא להופעה אבל עדיין אחרי הופעה יש מלא מעריצים איתם ולא יהיה להם זמן לענות ברצינות... קיצר, שלחי לי מה שאת צריכה במסרים אני אטפל בזה... זה הדבר הכי הגיוני שאני יכולה להציע לך.

רגע

טוב אבל שמעו אי אפשר באמת לראיין מישו אחרי הופעה כי אין לאפ'חד סבלנות וכוח..ואני לא רוצה להעביר לך את השאלות כי כל הקטע זה שאני וחברה שלי עושות את העבודה ומבררות פרטים ולא אנשים אחרים..אבל תודה בכל אופן אני אנסה להשיג ת'טלפון לבד או משו...=]

סינטטית

New member
את יכולה לעשות את זה בעצמך

תרשמי להיידפארק הם רשומים שם ותשלחי להם הודעה אישית עם השאלות זה מה שהצעתי מהתחלה

סינטטית

New member
דרך להשיג? חחחח

תתקשרי ל144 חחחחחחח
מותק, אני לא יכולה לתת לך כאלו פרטים. כמו שיעלי אמרה, את יכולה להעביר אליי שאלות ואני מבטיחה לך שזה יגיע אליהם ישירות. אני לא חושבת שהם יפגשו איתך בשעות הפנאי שלהם בשביל זה, צאי מהסרט. ובאמת את יכולה לבוא להופעה אבל עדיין אחרי הופעה יש מלא מעריצים איתם ולא יהיה להם זמן לענות ברצינות... קיצר, שלחי לי מה שאת צריכה במסרים אני אטפל בזה... זה הדבר הכי הגיוני שאני יכולה להציע לך.

Adidas92

New member
פתאטית.

וזהו. חהחה. אור, תני לה את המספר של כספית.... מֶה!

סינטטית

New member
מה היא תעשה איתו? חח

הם לא יענו לה על שאלות כאלה ועוד נעמה... חחחחחחחחחח

למעלה